Eğlence için CS:GO kasa sitesi önerisi

• Konuyu başlatan Whyyy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 6.516

Whyyy

Decapat
Daha fazla  
Uzun zamandır eğlence için para atmama gerek olmayan CS kasa sitesi arıyorum, varsa bilen söylesin.

Uzun zamandır eğlence için para atmama gerek olmayan CS kasa sitesi arıyorum, varsa bilen söylesin.

Bu tarz siteler genelde dolandırıcı veya sahte olur ki bu tarz sitelerden ban yiyen arkadaşlarımda var bu tarz işlere girmenizi önermem VAC ban yerseniz geçmiş olsun. Keydrops ve csgocases gibi yerler önceden ödemeli olarak kasa veriyor ama bu sitelerinde güvenli olduğunu sanmıyorum bazen paranızı alıp sizi uğurlayadabiliyorlar. Seçim sizin.

Bu tarz siteler genelde dolandırıcı veya sahte olur ki bu tarz sitelerden ban yiyen arkadaşlarımda var bu tarz işlere girmenizi önermem VAC ban yerseniz geçmiş olsun. Keydrops ve csgocases gibi yerler önceden ödemeli olarak kasa veriyor ama bu sitelerinde güvenli olduğunu sanmıyorum bazen paranızı alıp sizi uğurlayadabiliyorlar. Seçim sizin.
Arkadaş öylesine açılan siteleri istemiş gibi.

Sorun değil bilgi için teşekkür ederim.

Sorun değil bilgi için teşekkür ederim.

Benim bahsettiğim olay keydrop tarzı sitelere üye oluyorsunuz ve Steam profilinizi keydrop a bağlıyorsunuz ve site size her gün kasa ve skin düşürme hakkı veriyor en son bu skinleri hesabınıza aktarmak istediğinizde sizden belli bir ücret istiyor ve bazı kişiler ücreti yatırdığı halde sitenin onlara dönüş sağlamadığını ve üyeliklerinin silindiğini söylüyor. Ben böyle bir site istediğinizi sanmıştım o yüzden uyardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı