Eğlenelim biraz

İşim vardı geri gelicem merak etmeyin. Sen de istersen ben gelene kadar oturduğum dalı sıcak tutabilirsin :D
Başım üstüne, yarım saatte bir dal değiştireyim o zaman.
@Clarence Morrow Komik değil biliyorum, üzgünüm miden bulanabilir, gözlerin kanayabilir, iştahın kaçabilir. Ama bunu yapmalıyım dostum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fazla izleyemedim kusura bakma, bana bir adet ekran koruyucu borçlusun :p

Ya arkadaşlar, hepinize paylaşımlar için teşekkürler :D
Yalnız ben aylardır bir video arıyorum. Ergenlik zamanımda aslında komik olmayan ama işte çocukluk zamanında güldüğüm bir videoydu. Bir liseli arkadaşımız kavga ederken kafasına taş yiyordu sanırım. Sonrasında "İsmail annemi çağır" diyordu. Bunu tekrar ediyordu. Bu videoyu bulamıyorum.

Tamam bir özür borçluyum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

(Lütfen siyasi olarak anlamayın, vuruşuna gülüyorum.)

Şu ana kadar gördüğüm en mükemmel video okullarda ders olarak anlatilsin muhteşem. 😍

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı