Eğlenmek için ne yapıyorsunuz?

Dün sağ olsunlar bir öneri yaptılar korsan sitesi. Her ne kadar ceza alsada @Jules e teşekkürler. F ile başlıyor 6 harfli😅

Hayırlı işler. Böyle fiziksel ihtiyaçlarınıza para ayırabileceksiniz ve hayat kaliteniz artacak.

Starfield torrentden indirdiniz yani torrent kullanan birisiniz hangi siteyi önerirsiniz ?

Oyun 800 TL'den pahalı olduğu için öneri yapmamda sıkıntı yok tahminimce. Yalnız mobilden gelişmiş ayarları kullanamıyorum mesaj yazarken. Bilgisayarın tozunu temizliyorum yazarım 5-10 dakikaya.

Araçlarımla geziyorum veya onları yıkıyorum
Eski oyunları oynuyorum, anıları yad ediyorum
Maket yapıyorum
Dizi izliyorum

Bende bisiklet sürüyorum TOKİ de yaşadığımız için buralar bisiklet sürmeye çok elverişli her türlü yol var takıyorum kulaklığı aralıksız 2-4 saat bisiklet sürüyorum çok iyi oluyor. Bazen akşam vakitleri arkadaşlarla da çıkıyoruz.
Aslında bisiklete pek müsait değil benim yaşadığım yer. Binamız site ama herhangi bir güvenlik olmadığı için hırsızlar rahatça giriyor. Hatta kardeşimin ve benim bisikletim çalındı son 3 ayda, bir kaç bisiklet daha çalındı. Bu yüzden eve kapatmalıyım ama 10. katta oturuyorum ve asansör çok küçük.

Üstüne üstlük Esenyurt'ta bol bol köpek sürüleri var, kekolar durduk yere karışıp bisikletini çalmaya çalışıyor, yollar bozuk ve aşırı yokuşlu bir semt. Bu yüzden tereddütte kalıyorum bisiklet almaya.

Oyun 800 TL'den pahalı olduğu için öneri yapmamda sıkıntı yok tahminimce. Yalnız mobilden gelişmiş ayarları kullanamıyorum mesaj yazarken. Bilgisayarın tozunu temizliyorum yazarım 5-10 dakikaya.
Hocam uyumadan önce yazın mesaj silinmiyorsa ben okurum cezanızda yarın olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı