eGPU nasıldır?

Bunu bende bir ara araştırdım, ancak Laptop'a driver kurması bile zor oluyor diye biliyorum. Birçok video izledim birçoğu ekran kartı uyumsuzluk sorunu çıkarıyor.
Bence değmez.

500-600 TL arası aparatı diğer soruların cevaplarını bilmiyorum.

Ucuz aparatlar var lakin baska bir ekranda kullanmak lazım mecbur onlarda 30 40 TL.
Bunu bende bir ara araştırdım, ancak Laptop'a driver kurması bile zor oluyor diye biliyorum. Birçok video izledim birçoğu ekran kartı uyumsuzluk sorunu çıkarıyor.
Bence değmez.

Ve crackli BIOS kurmak lazım uyumlu olması için.

Ucuz aparatlar var lakin baska bir ekranda kullanmak lazım mecbur onlarda 30 40 TL.

Ve crackli BIOS kurmak lazım uyumlu olması için.

Crack'li BIOS ne alaka? Çoğu BIOS sorun çıkarmıyor, ama crack bir BIOS gerek değil.
En fazla uyumluluk vs. için BIOS'u modlarsın.

Turbosuz arabaya turbo takmak gibi masraflı ve uğraştırıcı. İşlemciniz nedir? Eğerki düşük bir laptop ise gerçekten değmeyecek bir uygulama. Zamanında çok araştırdım, pek uğraşmaya değer olacağını sanmıyorum. En güzeli laptopu satıp kartı olan laptop almanız ikinci elden.

Turbosuz arabaya turbo takmak gibi masraflı ve uğraştırıcı. İşlemciniz nedir? Eğerki düşük bir laptop ise gerçekten değmeyecek bir uygulama. Zamanında çok araştırdım, pek uğraşmaya değer olacağını sanmıyorum. En güzeli laptopu satıp kartı olan laptop almanız ikinci elden.
Benimki Celeron N2830 hangi ekran kartı olur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı