eGPU Önerisi ve Genel Sorularım

lfatihmeral

Hectopat
Merhabalar. EXP GDC aparatıyla eGPU kullanmaya karar verdim ve bazı sorularım var.
1-) İşlemcim i3-3217U ve dahili monitörüm 1366x768 ve 60 Hz. Acaba işlemcim modern oyunlarda GPU'yu besleyebilir mi?
2-) Hangi GPU sistemime en uygun olanıdır? Daha sonraları kolay satabileceğim iyi bir GPU olabilir ya da işlemcimin ancak besleyebileceği bir GPU olabilir. Alternatifler neler?
3-) Bu EXP GDC aparatlarında kalite farkı var mıdır? Değişik fiyatlarda var. Farkları neler?
4-) Bu sorum biraz daha farklı olacak. Ekran kartının açıkta olmasının zararları var mı? Kendim alüminyum çıtalarla yan yüzleri açık bir iskelete inşa etmeyi ya da ahşap çıtalarla yan yüzleri şeffaf plastikli, fanlı bir şey yapmayı planlıyorum. Kapalı ve düzenli bir şey olmasını istiyorum. Yan yüzler ahşap da olabilir. İçinde sadece power supply ve GPU olacağı için pek sıkıntı yaratmayacağını düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
5-) Laptopumun modeli HP Pavilion 15-N223SA. WiFi kartı hemen altında ufuk bir kapağın altında acaba uyumluluk problemi yaşar mıyım?

Sistemim bu linkte
HP Pavilion 15-n223sa Notebook PC Product Specifications | HP® Customer Support

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı