eGPU Setup 1.35 mavi ekran sorunu

OkanKarali0053

Kilopat
Katılım
4 Ağustos 2017
Mesajlar
671
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik
Arkadaşlar eGPU setup 1.35 yükledim bilgisayara, yeniden başlattim geldim eGPU 1.35 menüsüne, sonra ekran kartini taktim. eGPU HDMI bilgisayara bağladim, mavi ekran verdi yeniden başlatim, siyah ekranda kaldi, sorun nedir? Uyku modunda denedim, siyah ekran veriyor. eGPU Setup 1.35 programinla denedim, taktiğim gibi mavi ekran oldu. Yeniden başlattim, siyah ekran. Sorun nerede sizce? Kullandiğim aparat mini PCI-e V8.0 EXP GDC. Sistem özelliklerim:
  • ASUS K53SV
  • i3 2310M işlemci
  • 6 GB RAM DDR3
  • eGPU (GTX 960) bağlayacağım.
 
Sistemi formatla kardeşim iç meknizmasında BIOS driverının System hatasından kaynaklanıyor olabilir

Format atmak çok zor. PC çok fazla program var yüklemeye uşeniyorum.

Kesin çözulecek falan olsa atarim ama ondan olma ihtimali çok düşük değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ortada yanlış bir şeyler var. Eğer eGPU setup programının .iso hali elinizde ise öncelikle bilgisayara yüklediğiniz eGPU bölümünü ve ön yükleme dosyalarını(orijinal dosyaları değil!) siliniz sonrasında .iso dosyasını bir usb diske yükleyin. Bütün parçaları bağlayıp sonrasında bilgisayarı usb diskle başlatınız. Ayrıca bu işi daha sağlıklı yapabilmek adına bir adet monitörünüz olursa daha sağlıklı olur çünkü ayarları yaparken notebook üzerinden görüntü alacaksınız. GTX 960'ın görüntüsünü notebooka verecekseniz işler biraz daha karmaşıklaşıyor ve çalışmama ihtimali daha da yükseliyor. :)
 
Ortada yanlış bir şeyler var. Eğer eGPU setup programının. ISO hali elinizde ise öncelikle bilgisayara yüklediğiniz eGPU bölümünü ve ön yükleme dosyalarını(orijinal dosyaları değil!) Siliniz sonrasında. ISO dosyasını bir USB diske yükleyin. Bütün parçaları bağlayıp sonrasında bilgisayarı USB diskle başlatınız. Ayrıca bu işi daha sağlıklı yapabilmek adına bir adet monitörünüz olursa daha sağlıklı olur çünkü ayarları yaparken notebook üzerinden görüntü alacaksınız. GTX 960'ın görüntüsünü notebooka verecekseniz işler biraz daha karmaşıklaşıyor ve çalışmama ihtimali daha da yükseliyor. :)

USB yazdirsam ayni siyah ekran verse de olmazki ama siyah ekranda kalir başlatiğim gibi ekran gelmiyor ASUS falan yazmiyor, simsiyah.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı