eGPU ve MacBook Pro

neosupp

Centipat
Selam arkadaşlar,

Forumda yeniyim, Technopatı uzun süredir youtube üzerinden takip ediyorum öncelikle teşekkür ederim değerli bilgiler için..

Hemen konuya geçiyorum. Imac Pro' ya Cuda kullanan render motorlarını /RedShift - Arnold/ ve belki ek olarak Unity Editor kullanmak amacı ile eGPU çözümü düşünüyorum.

Bu konuda bazı sorularım var uzun yılladır mac kullandığım için

1 ____________________________________________________________________________________

Hangi 2080ti kartı almalıyım ?

Boost ve memory clock değerleri yüksek bir OC kart almalı mıyım?
eGPU kullanarak kartı yüksek performans için zorlayabilir miyim ya da zorlamam bir sonuç verir mi?

Araya giren TB3 bağlantısı kartın performansını hali hazırda %10-15 etkilediği söyleniyor bu durumda GPU nun çok yüksek kapasitede çalışması bana bir avantaj sağlar mı? Yoksa zaten bağlantı kapasitesi dolayısı ile giriş seviyesi bir 2080TI almam daha mı mantıklı?

Bir de cuda coreları daha efektif kullanmak için kartın Boost Clock değeri mi Memory Clock değeri mi yüksek olmalı?

2____________________________________________________________________________________

İkinci soru da tabiki external Gpu Enclousurelarıyla alakalı Bu kasaların giriş seviyesi 300- 400 $ ve bu bana oldukça gereksiz geliyor.

egpu.io sitesinde ADT-Link R43SG (50$) isimli bir arabirim kullanarak TB3 üzerinden macte başarılı sonuçlar alınmış.

Bu ucuz çözümün dez avantajı olur mu?

Dosya Ekleri

• Screen Shot 2020-01-09 at 20.02.58.png
    117,2 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…