Egzoz fan önerisi

120 mm olarak düşünüyorum ve LED ya da RGB ister misiniz bilmiyorum. O nedenle bunu öneririm: CORSAIR ML SERİSİ ML120 PRO 120MM MANYETİK LEVİTASYON FAN

Ben bunu daha çok beğeniyorum: CORSAIR SP SERİSİ SP120 120MM SESSİZ RGB LED FAN

@Asım Demir 'in önerdiğinden tek farkı statik basınç olmaması diye biliyorum. Ve de bunu kontrolcü olmadan RGB yapabilirsiniz.

Bir kaç kat daha ucuz olsun derseniz: Dark 120mm Ultra Bright 18x RGB LED' li 6 Pin Kasa Fanı (RGB Kit ile Uyumlu!) (DKCF120RGB) - <span style='color:red;'>R</span> <span style='color:green;'>G</span> <span style='color:blue;'>B</span> - Bilgisayar Bileşenleri

Son düzenleme:
Daha iyi statik basınçlı, hava akışlı, sessiz olması, manyetik levitasyon olması nedeniyle çok daha uzun ömürlü ML120. SP'yi nesiyle beğendiğinizi anlayamıyorum.
O olmaz, bu daha iyi diyebilmemiz için bütçeyi öğrenmemiz gerekiyor.
Neredeyse 2 katı fiyat farkı var. Bütçe belirtilmemiş. Belirttiğiniz ürünün bütçelerine çıkılacaksa onu da önermiyorum. Noctua NF F12 PWM 3000 rpm modeli alınabilir, düşük hızda çalıştırarak daha iyi performans alınır.

Aradım. Ancak Vatan'da yoktu. Bize bir bütçe verilmemiş ama Vatan'dan alınacağı söylenmiş. Vatan'da bulduysanız linkini bırakırsanız çok iyi olur çünkü belli ki bulmuşsunuz. Benim Vatan'da bulduğum en performanslı ve uzun ömürlü fan bu ki bunu siz de biliyorsunuz. Ortada bir bütçe yok. O nedenle performans ve ömür olarak önerdim. Saf performans üzerinden karşılaştırma yaptım ve bu bakımdan kimse buna karşı çıkamaz. Yani basitçe derim ki SP120 değil ML120 daha performanslı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı