Merhaba kasada sadece arka yani egzoz fan olması sistemi soğutmada yeterli midir 120mm'lik bir fan? Lol gibi hafif oyunlarda sorun çıkarır mı uzun süreli oynasam bile? İyi forumlar herkese.
İyi bir soğutma için mantıken önden havayı alan 1 ve arkadan atan 1 fan olması gerekir. Ayrıca işlemciniz ve ekran kartınızda fan mevcut mu halen bu yazı üzerine düşünüyorum.
Lol oyununu sabit 60 FPS üzerinden oynayacaksan, işlemci ve ekran kartı ısınmayacağı için bir sorun teşkil etmemesi gerekir ama soğuk havayı içeri çeken bir fan her kasada standart olması gerekir.
Kasa müsaitken 15-20TL uydurukta olsa bir tane öne fan takarsan etkisi muhakkak olacaktır. Kasa içerisinde genleşen sıcak havanın arkaya itilmesi dışarı tahliye'yi hızlandırır.
İyi bir soğutma için mantıken önden havayı alan 1 ve arkadan atan 1 fan olması gerekir. Ayrıca işlemciniz ve ekran kartınızda fan mevcut mu halen bu yazı üzerine düşünüyorum.
İşlemci olarak i3 6098p kullanmayı düşünüyorum ama ek soğutucu almayacağım stok fan yeterl iolur inşallah 10 15 saat oynasam bile ekran kartı da msi gtx 750 ti twin frozer olduğu için iyi durumda olur diye düşünüyorum.
İşlemci olarak i3 6098p kullanmayı düşünüyorum ama ek soğutucu almayacağım stok fan yeterl iolur inşallah 10 15 saat oynasam bile ekran kartı da msi gtx 750 ti twin frozer olduğu için iyi durumda olur diye düşünüyorum.
Hmm bunun güç kaynaklısı var mı varsa hangisini önerirsiniz şu sistem için? i3 6098p msi gtx750 ti 8 gb ram msi h110m pro vd anakart? Bir de bu kasanın önde fanı yok bana ucuz ve kaliteli önerebileceğiniz havayı içeriye alan fan var mı?