Egzoz Fan Soğutma İçin Yeterli Midir?

Vayne Mechanics

Megapat
Daha fazla  
Merhaba kasada sadece arka yani egzoz fan olması sistemi soğutmada yeterli midir 120mm'lik bir fan? Lol gibi hafif oyunlarda sorun çıkarır mı uzun süreli oynasam bile? İyi forumlar herkese. :)

İyi bir soğutma için mantıken önden havayı alan 1 ve arkadan atan 1 fan olması gerekir. Ayrıca işlemciniz ve ekran kartınızda fan mevcut mu halen bu yazı üzerine düşünüyorum.

Lol oyununu sabit 60 FPS üzerinden oynayacaksan, işlemci ve ekran kartı ısınmayacağı için bir sorun teşkil etmemesi gerekir ama soğuk havayı içeri çeken bir fan her kasada standart olması gerekir.

Bu kasayı önerir misiniz gerek kalite gerek uzun ömürlülük açısından ayrıca bir 1 önde 1 arkada 2 fanı var : Deep Cool Smarter LED 1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xAudio, 1xMic Fiyatı f/p diyebileceğiniz bir ürün mü?

İyi bir soğutma için mantıken önden havayı alan 1 ve arkadan atan 1 fan olması gerekir. Ayrıca işlemciniz ve ekran kartınızda fan mevcut mu halen bu yazı üzerine düşünüyorum.
İşlemci olarak i3 6098p kullanmayı düşünüyorum ama ek soğutucu almayacağım stok fan yeterl iolur inşallah 10 15 saat oynasam bile ekran kartı da msi gtx 750 ti twin frozer olduğu için iyi durumda olur diye düşünüyorum.

Bu kasayı önerir misiniz gerek kalite gerek uzun ömürlülük açısından ayrıca bir 1 önde 1 arkada 2 fanı var : Deep Cool Smarter LED 1xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, 1xAudio, 1xMic Fiyatı f/p diyebileceğiniz bir ürün mü?

İşlemci olarak i3 6098p kullanmayı düşünüyorum ama ek soğutucu almayacağım stok fan yeterl iolur inşallah 10 15 saat oynasam bile ekran kartı da msi gtx 750 ti twin frozer olduğu için iyi durumda olur diye düşünüyorum.
PSU altta olan kasa al üstteki PSU kasa içerisindeki sıcak havayı doğrudan çekip tahliye edeceğinden daha çabuk arıza yapar.

AEROCOOL AE-GT GT serisi , 2xUSB 2.0 MID Tower siyah Oyuncu Kasası - BizdeHesapli.Com

Yanlışım varsa düzeltin ama o kasada fan yok sanki.
SMARTER DEEPCOOL Cases
Önceden monte edilmiş 2 adet fan var, birisi önde diğeri ise arkada bulunuyor.

Yanlışım varsa düzeltin ama o kasada fan yok sanki.
SMARTER DEEPCOOL Cases

Deep Cool Smarter kasalarda fan yok ama Deep Cool Smarter LED'de 2 fan var. Şöyle göstereyim:

PSU altta olan kasa al üstteki PSU kasa içerisindeki sıcak havayı doğrudan çekip tahliye edeceğinden daha çabuk arıza yapar.

AEROCOOL AE-GT GT serisi , 2xUSB 2.0 MID Tower siyah Oyuncu Kasası - BizdeHesapli.Com
Hmm bunun güç kaynaklısı var mı varsa hangisini önerirsiniz şu sistem için? i3 6098p msi gtx750 ti 8 gb ram msi h110m pro vd anakart? Bir de bu kasanın önde fanı yok bana ucuz ve kaliteli önerebileceğiniz havayı içeriye alan fan var mı?

Dosya Ekleri

• 454545.png
    454545.png
    78 KB · Görüntüleme: 144
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı