Egzoz Fan Soğutma İçin Yeterli Midir?

Kesinlikle h110 anakartlarda MSI tercih etme. Söylenene göre ve forumda da okuduklarıma göre en çok arızayı çıkaran anakart. MSI'ın diğer anakartları iyi hoş fakat H110 serisi çok sıkıntılı. Gigabyte almanı öneririm. Onun dışında sıkıntı yok. Bu arada o 500w güç kaynağı 1080 bile çalıştırır 400w güç veriyor ise. Senin sistemin max. 200-250w çekicektir. O da oyunlarda zorladığında sistemini. Rahat ol yani :) Hakiki 300w sistemim vardı ona takmıştım 750'yi ben. Ti değildi ve tek fanlıydı güç kablosu girişi bile yoktu.

RX 460 için bütçem yetmiyor maalesef ama testlere ve değerlere baktığımda LoL ve Cs:Go için msi gtx 750 ti yetiyor ve iyi performans veriyordu. Zaten 2-3 yıl sonra ekran kartı takviyesi belki yapabilirim ve sadece lol,csgo oynayacağım bir de hurtworld olabilir.

Kesinlikle h110 anakartlarda MSI tercih etme. Söylenene göre ve forumda da okuduklarıma göre en çok arızayı çıkaran anakart. MSI'ın diğer anakartları iyi hoş fakat H110 serisi çok sıkıntılı. Gigabyte almanı öneririm. Onun dışında sıkıntı yok. Bu arada o 500w güç kaynağı 1080 bile çalıştırır 400w güç veriyor ise. Senin sistemin max. 200-250w çekicektir. O da oyunlarda zorladığında sistemini. Rahat ol yani :) Hakiki 300w sistemim vardı ona takmıştım 750'yi ben. Ti değildi ve tek fanlıydı güç kablosu girişi bile yoktu.
AEROCOOL VX Serisi 400W 28A@12V Power Supply AE-VX400 Bu güç kaynağını buldum hep %80 Effeciency yazıyor hem de 100w için 30w daha az enerji tüketiyor +12V kanalından da 324W diyor sistem için yeterli olur her halde siz ne düşünüyorsunuz bu güç kaynağını 3-4 yıl kullanabilir miyim?

Bu fiyatlarda hiç H110'suz bir anakart göremedim tavsiye edebilceğiniz var mı ama 200'ü geçmesin lütfen toplam bütçem 1470 tl.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı