Egzoz fan tavsiyesi

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
BioniX P120 ARGB, Arctic'in çıkardığı en gereksiz fanlardan biri. Aşırı kalın oluşu da her yerde kullanılmasının önüne geçiyor ki ARGB noktasında da bir fark yaratmıyor. P12 PWM PST ARGB zaten saçma bir fiyata sahip. @erme, size en makul öneriyi yapmış.

Bende 4000D airflow kullanıyorum ve bence egzoz fanı gayet güzel.

Bende 4000D airflow kullanıyorum ve bence egzoz fanı gayet güzel.
Hangisini hocam 2 link atmıştım ben.
BioniX P120 ARGB, Arctic'in çıkardığı en gereksiz fanlardan biri. Aşırı kalın oluşu da her yerde kullanılmasının önüne geçiyor ki ARGB noktasında da bir fark yaratmıyor. P12 PWM PST ARGB zaten saçma bir fiyata sahip. @erme, size en makul öneriyi yapmış.
SilverStone Air Blazer 120R sıcak baktım ben de sanırım onu alacağım. Teşekkürler bilgi için. Yalnız RGB kontrolcüm yok. Anakartım Asus ROG B460-F bağlantısı var mıdır RGB için? (Kasa henüz kurulmadı ekran kartı eksik)

Hangisini hocam 2 link atmıştım ben.

SilverStone Air Blazer 120R sıcak baktım ben de sanırım onu alacağım. Teşekkürler bilgi için. Yalnız RGB kontrolcüm yok. Anakartım Asus ROG B460-F bağlantısı var mıdır RGB için? (Kasa henüz kurulmadı ekran kartı eksik)
Kendi kasadan çıkan egzoz fan.

Kendi kasadan çıkan egzoz fan.
Onları ben üst radyatörlere kullanıcam :) 3x Arctic P12 RGB olmayan kasanın ön tarafı için aldım. 2x radyatör kasayla gelen 2 fanı kullanıcam. 1 tane egzoz fan arayışındaydım işte o da sanırım Silver Stone 120R olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı