Egzoz fanı ara sıra çalışıyor

• Konuyu başlatan res
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 789

res

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Bu ortama yeni girdim. Forumlarınızı takip ediyordum. Şikayetimi aslında bir kişi dile getirmiş fakat yararlı olmadı. Egzoz fanımın dönmediğini fark ettim. Sonra neden diye araştırıyordum. Kasaya tekrar bakim dediğimde fan dönmeyi bırakıyordu. Aileme durumu izah edip içeri gidip geldiğimde fan tekrardan çalışır durumdaydı. Gerçekten çok saçma. Ana kartım MSI B450M-A PRO Max. Egzoz fanım SYS_FAN1 yuvasına takılı. Belki fan bozuktur ana kartıma zarar verir diye fanın kablosunu söktüm kasanın camını açtım öyle kullanıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım. Ek sorularınız varsa sorabilirsiniz. Yeter ki yardımcı olun. Teşekkür ediyorum.

Denemekten yana sıkıntı yok. Bir daha geri takamam diye korkuyorum. Bu konularda az çok bilgim vardır. Ama konu montaj kısmına gelince bir duraksıyorum ve ek olarakdan bilgisayar açıkken fanımın bağlantısını yapsam bir sıkıntı olur mu? Biraz izlemek istiyorum.

Bir problem olmaz izleyebilirsin. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı