Egzoz fanın yerini değiştirmek sisteme zarar verir mi?

Buraktas95

Hectopat
Daha fazla  
darkFlash aquarius kasa kullanıyorum. Arkadaki egzoz fanı üst bölüme monte etmek istiyorum. Üst bölüm çok fazla ısınıyor. Kasa hava sirkülasyonuna zarar verir mi? ya da daha faydalı olur mu?

darkFlash aquarius kasa kullanıyorum. Arkadaki egzoz fanı üst bölüme monte etmek istiyorum. Üst bölüm çok fazla ısınıyor. Kasa hava sirkülasyonuna zarar verir mi? Ya da daha faydalı olur mu?

Kasanın üst tarafında'da egzoz çıkışı yeri yapılmışsa monte edebilirsin.

Var evet arkadan atarken yavaş kalıyor gibi geldi. İleride bir tane daha fan alıp koymayı düşünüyorum arkaya

Bence yeni bir fan alıp onu takman daha mantıklı. O kadar pahalı bir şey değil bence yeni fan al onu tak öbürü yerinde dursun.

3 önde fan var içeri çekiyor 1 tane arkada dışarı veriyor. Arctic Freezer 34 eSports DUO soğutucu
Antalyada yaşıyorum haliyle biraz fazla ısınıyor yan camıda açsam mı sizce?

Peki sıcaklıklar ne durumda belki fan almanıza bile gerek olmayabilir.
Ekran kartı yüzde 30 faz hızıyla 50-55 derece. İşlemci boşta 40 yükte 65e kadar çıkıyor. Anakart 29 derece. Ama kasanın arka üst kısmına dokununca ateş gibi sanırım tüm sıcak hava oraya itiliyor ondan sordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı