mrat.ak
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- ÖGG
Birşey olmaz kardeşim sen tak yansın kasan renkli renkli renkler onemli cunku.
1 Haftadir soruyu sorup ardından inatla kendi düşüncesini savunan bir yığın arkadaş görüyorum. Madem inatla aldıgını takma taraftarısın neden konu acıp soruyorsun? Adamlar sana saçma sapan iş yaptigini isirarla anlatiyor sende israrla takacağım diyorsun. Hayrli olsun deyip geciniz bu sekilde inatlasan arkadaslara bosuna parmaklarinizi yormayin bence...
Ben inatla takacağım demiyorum ki, sen bence yazılanları okumadan buraya yazıyorsun ben şunu söylüyorum egzoz fanının olmaması sorun yaratacaksa almayı düşündüğüm RGB fanları almayacağım ki zaten almamaya karar verdim arkadaşların yorumlarını dikkate alarak.
Kardeşim aldığın ya da alacağın fanları bir atar mısın? Yakın zamanda ben de aldım da yani yardımcı olurum belki, videolarda göründüğü gibi olmayabilir yani, bir de alacağın Rgb fanlar muhtemelen Rpm'i daha yüksektir yani egzoz olarak kullanman sisteminin sıcak havayı daha hızlı atmasını sağlar daha serin olur vs. Kasanın arkasındaki fanı yine kullanabilirsin kasanın içinde bir vidayla tutursan yeter yani alttan hava üflettir hiç yoktan iyidir.
XIGMATEK GALAXY II PRO AT120 3x120mm ARGB FAN + KUMANDALI KASA FAN KİTİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK GALAXY II PRO AT120 3x120mm ARGB FAN + KUMANDALI KASA FAN KİTİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Onun yerine çift taraflı RGB aydınlatmaya sahip bir fan seti alsanız nasıl olur ?
Bir de setin linkini atar mısınız ? Fanları merak ettim![]()