Ehliyet 01.06 kodunu sildirme

Mustafakll51

Centipat
Daha fazla  
Ben ehliyet aldım, ehliyetde 01.06 yazıyor. Sağlık ocağındaki doktorun killigindan gormemde vs problem yok. Ehliyetten o yazıyı nasıl sildiririm?

Biraz zor sildirmen. Tekrar belgeler düzenlenmesi gerekir. Eğer çok ekstrem şartlar için gerek yoksa uğraşmayın derim. Ehliyeti tekrar yeniletken düzgün belgeler ile alırsınız ehliyetinizi.

Şimdi terkar para vermenizde bir manası yok. Eğer sorun etmezseniz kullanın veya nüfus müdürlüğüne danışın derim. Ama tekrar kart çıkarılması gerekecektir. E haliyle tekrar para isteyecekler demek oluyor bu.

Şimdilik böyle kullanın çok sorun yaratacağını zannetmiyorum.

Gözlük veya lens kullanıyor musun?
Yok kullanmıyorum
Biraz zor sildirmen. Tekrar belgeler düzenlenmesi gerekir. Eğer çok ekstrem şartlar için gerek yoksa uğraşmayın derim. Ehliyeti tekrar yeniletken düzgün belgeler ile alırsınız ehliyetinizi.

Şimdi terkar para vermenizde bir manası yok. Eğer sorun etmezseniz kullanın veya nüfus müdürlüğüne danışın derim. Ama tekrar kart çıkarılması gerekecektir. E haliyle tekrar para isteyecekler demek oluyor bu.

Şimdilik böyle kullanın çok sorun yaratacağını zannetmiyorum.

Ne dosyası duzenlemem lazım acaba bilgin var mi?

O zaman doktor neden yazdı?

Şöyle söyleyeyim bende de o kısıt var ama neredeyse girdiğim her çevirmede gözlüksüzdüm ve biri de gözlük nerede demedi. Hiçbir memur dikkat etmiyor ona.

Genelde uzun yolda takıyorum sadece.

Yok kullanmıyorum.

Ne dosyası duzenlemem lazım acaba bilgin var mi?

Sürücü belgesinin nüfus müdürlüğünde kayıt edilmesi için muhtemelen. Sürücü kurslarında hazırlananlardan. Galiba yeni alınmış sizin ehliyet öyle düşünüyorum ya da.

İlk alındığında hazırlandılar belgelerden bahsetmiştim. Şimdilik bir sorun olmayacağını zannediyorum. O yüzden takılmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı