Eğer TC Kimlik Kartını 2018 yılından sonra aldıysan Nüfüs Müdürlüğüne gidip Nüfusmatik ile birlikte randevu almadan işlemini yapabilirsin. Ben de yeni aldım ehliyetimi, Randevu alırken söylemişti, gittim bu şekilde aldım. Ne sıra bekledim ne başka bir şey, gitmeden önce vergilerimi yatırmıştım.
Dediğim şekilde yaparsan senin de yetişir dostum, ben direksiyon sınavını geçtim, belgelerimin onaylanmasını bekledim 2 gün kadar. Ardından kursumdan aradılar belgelerin hazır randevu alabilirsin diye, randevu alırken o dikkatimi çekti, kendim Adliye'de çalışıyorum, Eskişehir'de çok yakın gidip işlemimi 10 dakika içerisinde randevusuz yaptım.
Dediğim şekilde yaparsan senin de yetişir dostum, ben direksiyon sınavını geçtim, belgelerimin onaylanmasını bekledim 2 gün kadar. Ardından kursumdan aradılar belgelerin hazır randevu alabilirsin diye, randevu alırken o dikkatimi çekti, kendim Adliye'de çalışıyorum, Eskişehir'de çok yakın gidip işlemimi 10 dakika içerisinde randevusuz yaptım.
Eğer randevu günü çok uzağa verildiyse gidip ehliyet harcını şimdi yatır. ATM'den çıkan fişi alıp sakla. Randevu tarihine de fiş ile birlikte gidin, zamlı bir şekilde ödememiş olursunuz.