Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ASRock B450M Steel Legend, Ryzen 5 5600, Kingston Fury Beast 32 GB (2X16) 3200 MHz, Powercolor Red Devil RX 6600XT, Be Quiet! BK008, Corsair Carbide Spec Delta RGB, Corsair CV550, 1 TB WD Blue SN570, 500GB A2000 Kingston SSD, 1TB WD HDD, Sensei310, K60 RGB PRO, Qck Medium, Asus TUF VG24VQE, Keenetic Omni DSL
- Meslek
- Zabıt Katibi
Ben ilk etapta dediğim gibi randevumu aldım, 20 gün sonrasına falan. O sıra randevunun son aşamasında bana NufusMatik denen şeyi söyledi site, Vakıfbank İnternet Bankacılığı ile T.C Kimlik numaram ile vergileri yatırdım, aynı gün gittim Nufüs Müdürlüğüne Nufus Matik'i buldum, TC Kimlik kartımı taktım, yeni sürücü belgesi şeklinde seçenek vardı ona bastım, parmak izimi okuttu makine. Ondan sonra sürücü belgesinin geleceği adresi vesaire seçtim, işlem tamamlandı, nüfüs müdürlüğünde çalışan şefe gidip başvuruyu yaptığımı geçici sürücü belgesi istediğimi söyledim, o bana onaylı bir suret verdi. Sonrasında e-devlet üzerinden kendin çıkartabiliyorsun zaten.Hocam randevu almadan harcı nasıl yatırdınız.
Konu ile ilgili sormak istediğiniz bir şey varsa sorun, çekinmeyin. Yoktan yere yeni yıla girmeyi beklemeyin, zamlanmadan alın.
Sana geçmiş olsun maalesef, artık her türlü zamlı harç ödeyeceksin.Benim sınavım Ocak'ta olacak harcı şimdiden yatırabiliyor muyum? Yoksa her türlü zamlı harcı mı ödeyeceğim?