Ehliyet harç zammı ne kadar?

Hocam randevu almadan harcı nasıl yatırdınız.
Ben ilk etapta dediğim gibi randevumu aldım, 20 gün sonrasına falan. O sıra randevunun son aşamasında bana NufusMatik denen şeyi söyledi site, Vakıfbank İnternet Bankacılığı ile T.C Kimlik numaram ile vergileri yatırdım, aynı gün gittim Nufüs Müdürlüğüne Nufus Matik'i buldum, TC Kimlik kartımı taktım, yeni sürücü belgesi şeklinde seçenek vardı ona bastım, parmak izimi okuttu makine. Ondan sonra sürücü belgesinin geleceği adresi vesaire seçtim, işlem tamamlandı, nüfüs müdürlüğünde çalışan şefe gidip başvuruyu yaptığımı geçici sürücü belgesi istediğimi söyledim, o bana onaylı bir suret verdi. Sonrasında e-devlet üzerinden kendin çıkartabiliyorsun zaten.

Konu ile ilgili sormak istediğiniz bir şey varsa sorun, çekinmeyin. Yoktan yere yeni yıla girmeyi beklemeyin, zamlanmadan alın.

Benim sınavım Ocak'ta olacak harcı şimdiden yatırabiliyor muyum? Yoksa her türlü zamlı harcı mı ödeyeceğim?
Sana geçmiş olsun maalesef, artık her türlü zamlı harç ödeyeceksin.

Ben ilk etapta dediğim gibi randevumu aldım, 20 gün sonrasına falan. O sıra randevunun son aşamasında bana nufusmatik denen şeyi söyledi site, VakıfBank internet bankacılığı ile T.C kimlik numaram ile vergileri yatırdım, aynı gün gittim nufüs müdürlüğüne nufus Matik'i buldum, T.C. Kimlik kartımı taktım, yeni sürücü belgesi şeklinde seçenek vardı ona bastım, parmak izimi okuttu makine. Ondan sonra sürücü belgesinin geleceği adresi vesaire seçtim, işlem tamamlandı, nüfüs müdürlüğünde çalışan şefe gidip başvuruyu yaptığımı geçici sürücü belgesi istediğimi söyledim, o bana onaylı bir suret verdi. Sonrasında e-Devlet üzerinden kendin çıkartabiliyorsun zaten.

Konu ile ilgili sormak istediğiniz bir şey varsa sorun, çekinmeyin. Yoktan yere yeni yıla girmeyi beklemeyin, zamlanmadan alın.

Teşeşkkürler hocam benim de 18'inde sınavım var çevre ilçelerde yakın randevu arıyordum :) çok iyi oldu.

Bir de hocam illa bağlı olduğumuz ilçe müdürlüğünemi gitmemiz gerek herhangi birinden olur mu?

Ya ben ekim ayında yazıldım birkaç gün önce de başıma tahlilsiz bir olay geldiği için sınavdan elendim şimdi kurs aralık ayında girmem için mesaj attı Ben şimdi bu zamdan etkilenir miyim?

Ya ben ekim ayında yazıldım birkaç gün önce de başıma tahlilsiz bir olay geldiği için sınavdan elendim şimdi kurs aralık ayında girmem için mesaj attı ben şimdi bu zamdan etkilenir miyim?

Aralıkta tekrar yazılıdan başlayacaksınız etkilenebilirsiniz hocam.

Yok hocam direksiyon sınavında başarısız olduysa 5 sefere kadar hakkı var, tekrar sınava girecek şeklinde anladım, Aralık ayında sınava girip Ocak ayı gibi randevu alıp NüfüsMatik kullanarak Aralık ayı içerisinde yaparsanız işlemlerinizi zam yemeden yaparsınız.

yazılıyı geçtim aralıkta sadece direksiyona gireceğim.
Yok hocam direksiyon sınavında başarısız olduysa 5 sefere kadar hakkı var, tekrar sınava girecek şeklinde anladım, Aralık ayında sınava girip Ocak ayı gibi randevu alıp NüfüsMatik kullanarak Aralık ayı içerisinde yaparsanız işlemlerinizi zam yemeden yaparsınız.
doğru anlamışsınız

Yok hocam direksiyon sınavında başarısız olduysa 5 sefere kadar hakkı var, tekrar sınava girecek şeklinde anladım, Aralık ayında sınava girip ocak ayı gibi randevu alıp NüfüsMatik kullanarak aralık ayı içerisinde yaparsanız işlemlerinizi zam yemeden yaparsınız.

Tekrardan kalma durumunda peki?

Yok hocam direksiyon sınavında başarısız olduysa 5 sefere kadar hakkı var, tekrar sınava girecek şeklinde anladım, aralık ayında sınava girip ocak ayı gibi randevu alıp nüfüsmatik kullanarak aralık ayı içerisinde yaparsanız işlemlerinizi zam yemeden yaparsınız.

Hocam yukarıda sormuştum da illa bağlı olduğumuz ilçe müdürlüğünemi gitmemiz gerek herhangi birinden olur mu? Nüfusmatik için.

Eğer TC Kimlik Kartını 2018 yılından sonra aldıysan Nüfüs Müdürlüğüne gidip Nüfusmatik ile birlikte randevu almadan işlemini yapabilirsin. Ben de yeni aldım ehliyetimi, Randevu alırken söylemişti, gittim bu şekilde aldım. Ne sıra bekledim ne başka bir şey, gitmeden önce vergilerimi yatırmıştım.
vergileri nereye ödüyoruz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı