Ehliyet harç zammı ne kadar?

@Afkborn hocam ben sınavı geçtim. Belgeler hazırmış kurs haber verdi. Randevu tarihini 5 Ocağa alabiliyorum en erken. Şimdi sırasıyla ne yapmam lazım yardımcı olur musun?
Hocam öncesinde anlattım tekrar aynısını yapacaksın, randevunu al Nüfüs Müdürlüğüne git nüfüsmatikte işlemlerini yap.

Hocam nüfüsmatikte gerekli işlemleri yaptıktan sonra neden tekrar randevuya gideceğim o kısmı anlayamadım.
Nüfusmatik'ten ilk başvurunu yapıp görevliden geçici ehliyeti belgeni alırsan başka birşey yapmana gerek kalmaz. Mesela ben belgelerimi aldım direk nüfus'a gittim randevusuz. Ordan nüfusmatik'ten işlemimi yaptım. Zaten işlemi yapınca içeride görüyorlar seni. İçeri girip geçici belgemi aldım. Şuan ehliyetim kargoda yarın öbür gün elimde olur.

Sağolun. İlk olarak harcı yatırıp nüfüsmatikten işlemleri halledeyim o zaman.

Yarın gideceğim inşallah.

Arkadaşlar ben bulunduğum ilde iki yere gittim ikisinde de nüfus matikler çalışmıyordu. Zaten nüfus müdürlükleri inanılmaz kalabalık çoğu %100 dolu oluyor. Ehliyetini ilk defa alacakları araya sıkıştırıyorlar randevusuna gelmeyen vesaire olursa. 3 buçuk saat sonra işlemi hallettim geçici belgemi de aldım. Giderken kimliğinizi ve 1 adet biyometrik fotoğraf götürmeyi unutmayın. Erken gitmenizde fayda var çünkü benden sonrakilerin çoğu işlemini yapamadı sistem kapandı. Yarın gidecek olan varsa sabah kuyruğa girsin hayırlı olsun.

@Unkownsoldier

Zaten randevu alınamıyor kitlenmiş durumda kendileri de farkında. Harcı yatırmayı da unutmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…