Ehliyet harcını yatırdım ve aradaki farkı istediler

Makaleler
1
Yer
Sin City
İyi Sosyaller arkadaşlar. 29 Aralık tarihinde ehliyet harcını 1462 TL olarak yatırdım. Alabileceğim en erken randevu tarihi bugüneydi. Ve bugün randevu için gittiğimde ehliyet harcının zamlandığını, aradaki 1800 TL civarı farkı ödemem gerektiğini söylediler. Bu nasıl bir saçmalık? Ayrıca sadece 2023 ehliyet harcı ile 2022 ehliyet harcı arasındaki farkı ödeyebiliyor muyum? Komple yeni yatırıyormuş gibi ödersem 1462 TL'm çöpe gitmiş olur.

İyi Sosyaller arkadaşlar. 29 Aralık tarihinde ehliyet harcını 1462 TL olarak yatırdım. Alabileceğim en erken randevu tarihi bugüneydi. Ve bugün randevu için gittiğimde ehliyet harcının zamlandığını, aradaki 1800 TL civarı farkı ödemem gerektiğini söylediler. Bu nasıl bir saçmalık? Ayrıca sadece 2023 ehliyet harcı ile 2022 ehliyet harcı arasındaki farkı ödeyebiliyor muyum? Komple yeni yatırıyormuş gibi ödersem 1462 TL'm çöpe gitmiş olur.
Yeni yatırırsan eski paran gider. vermiyorlar. aynısı annemde oldu. o yüzden eski paranı talep edip yeniden öde veya üstüne öde.

Ben de sürücü kursuna bunu sormuştum. Henüz yazılı sınava girmedim yine de zamlar gelmeden parayı yatırsam problem olur mu diye, aradaki farkı isteyecekler dediklerinden yatırmamıştım.

Aynısını zamanında bedelli ücreti için yaşamıştım. O farkı ödemekten başka yapabilecek bir şey yok gibi gözüküyor şu durumda.

Anca TR'de yaşanır böyle bir olay! Olsun biz uzaya Türktronot yollayacağız, az kaldı.

Dosya Ekleri

• 2605_4.jpg
    2605_4.jpg
    206,3 KB · Görüntüleme: 105
Babamlar da aynı senin gibi kimlik için gittiler, ilk yatırdıkları parayı geri almak için Eminönü Vergi Dairesi'ne gidilmesi gerektiğini söylemişler. Tamamen saçmalık. PTT de üstüne ödemeyi kabul etmeyip yeni ödeme almış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı