Ehliyet hevesi için G29 alınır mı?

Turok_28

Hectopat
Arkadaşlar evde 2 tane araba var. Ailede herkesin ehliyeti var ama benim zerre hevesim yok. Motora hevesim var ona da sıcak bakmıyor peder, G29 direksiyon seti alsam sizce heves gelir mi?

Reel olarak test etmek varken g29 ile test etmek saçma geldi bana.
Üstdeki arkadaşın dediği gibi, heves kazanmak istiyorsan sanallaştırılmış değil gerçek yollarla deneyimlemen çok daha iyi sonuçlar çıkartıcaktır. Müsait bir zamanda trafiğe kapalı bir alanda denemeler yapabilirsiniz. Direksiyon seti alsan bile oyunlarda bu hissi yaşaman farklı bir boyuttadır.

Etkisi olabilir belki ama bence ehliyet heveslik bir durum değil zaten, ihtiyaçtır. Bunun uzun yolu var, beklenmedik durumu var, hastalığı var, düğünü var, var da var. Nerede ihtiyaç duyulacağı belli olmaz. Ayrıca bunu kendi hanenize eklediğiniz bir kabiliyet gibi düşünün, araç sürme yetisine sahip olmak kötü bir şey değil. İmkanınız da varmış, değerlendirin.

Üstdeki arkadaşın dediği gibi, heves kazanmak istiyorsan sanallaştırılmış değil gerçek yollarla deneyimlemen çok daha iyi sonuçlar çıkartıcaktır. Müsait bir zamanda trafiğe kapalı bir alanda denemeler yapabilirsiniz. Direksiyon seti alsan bile oyunlarda bu hissi yaşaman farklı bir boyuttadır.

Orası öyle ama gerçekteki pek heveslendirmiyor sorun orada belki bu şekilde severim dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı