Merhaba, bugün dersim başlayacak ve toplam 6 saat sürecek. Biraz durup çıkmayı düşünüyorum ancak internette okuduğum kadarıyla müfettiş gelip 2-3 kere seni görmezse belgen yanabiliyormuş. Doğruluk payı nedir? Bir de teorik ders dedikleri ne oluyor?
Yoklama bile almıyorlar sanırım.Merhaba, bugün dersim başlayacak ve toplam 6 saat sürecek. Biraz durup çıkmayı düşünüyorum ancak internette okuduğum kadarıyla müfettiş gelip 2-3 kere seni görmezse belgen yanabiliyormuş. Doğruluk payı nedir? Bir de teorik ders dedikleri ne oluyor?
müfettiş gelip 2-3 kere seni görmezse belgen yanabiliyormuş. Doğruluk payı nedir?
Merhaba, bugün dersim başlayacak ve toplam 6 saat sürecek. Biraz durup çıkmayı düşünüyorum ancak internette okuduğum kadarıyla müfettiş gelip 2-3 kere seni görmezse belgen yanabiliyormuş. Doğruluk payı nedir? Bir de teorik ders dedikleri ne oluyor?
Müfettiş gelebilir muhabbeti herkese yapılıyor ama son 3 senedir ehliyet almış en az 5 arkadaşımda böyle bir durum olmadı. Bir kısmı derslere gitti bir kısmı gitmedi ve bir sorunlar karşılaşmadılar. Tabii ki müfettiş gelmesi veya benzeri bir durumda sorumluluk sana ait.Merhaba, bugün dersim başlayacak ve toplam 6 saat sürecek. Biraz durup çıkmayı düşünüyorum ancak internette okuduğum kadarıyla müfettiş gelip 2-3 kere seni görmezse belgen yanabiliyormuş. Doğruluk payı nedir? Bir de teorik ders dedikleri ne oluyor?
Yoklama bile almıyorlar sanırım.
Sadece direksiyon derslerine giderek ehliyet aldım, hiç öyle bir şey olmadı.
Gitmenize bile gerek yok.
Müfettiş gelebilir muhabbeti herkese yapılıyor ama son 3 senedir ehliyet almış en az 5 arkadaşımda böyle bir durum olmadı. Bir kısmı derslere gitti bir kısmı gitmedi ve bir sorunlar karşılaşmadılar. Tabii ki müfettiş gelmesi veya benzeri bir durumda sorumluluk sana ait.
Teorik derslerde de genel trafik kuralları, levhalar, trafik kültürü ve saygı vb. konular işleniyor.
Telefonuna ehliyet sınavı adında çıkarılmış uygulumalardan indirip sınava girene kadar günde 1-2 tane çözersen 80-90 rahat alırsın.
Mesajlarınız için teşekkür ederim. Bugün 6 saat sınavım var. 1 dersine girerim diğerlerine de yüksek ihtimalle girmem. Tekrardan herkese teşekkürler.Kitabı iyice okuyun, internetten sınav örneklerini çözün. Rahatlıkla geçersiniz sınavı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.