Ehliyet kursunda verilen araba fark eder mi?

İyi günler arkadaşlar ehliyete yazılacağım fakat bir konuda kararsız kaldım ders saatleri aynı, birinci kurs 17 bin TL 4 ay taksit dedi fakat verecekleri araba Clio ve ayaküstü konuştuk. İkinci kursun verdiği araba ise 2025 model Golf ve adam çok bilgili biri gibiydi ve yaşadığım semtteki en iyi kurs olarak biliniyor. Burası da 19 bin TL 3 ay taksit çok kararsız kaldım. Aradaki 2 bin TL ve 1 ay taksit imkanına değer mi değmez mi? Çünkü malum Türkiye şartları belki de 5 sene içinde öyle bir arabaya binemeyeceğim. Sizin önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalsa ucuz olana giderim. Hem uygun hem 4 taksit. Kursta göreceğin arabanın önemi var mı? Evet var ama zaten kurs boyunca o araba ile eğitim görüyorsun. Adan Z ye her şeyi sana o araç ile gösteriyor. Ben bile eski kasa Ford fiesta ile girmiştim sınava. Burada önemli faktör (hoca) araba değil. Bir hoca sana nasıl yaklaşım gösterir ve iyi bir eğitim verirse sınavdan güzel şekilde geçersin.

İyi günler arkadaşlar ehliyete yazılacağım fakat bir konuda kararsız kaldım ders saatleri aynı, birinci kurs 17 bin TL 4 ay taksit dedi fakat verecekleri araba Clio ve ayaküstü konuştuk. İkinci kursun verdiği araba ise 2025 model golf ve adam çok bilgili biri gibiydi ve yaşadığım semtteki en iyi kurs olarak biliniyor. Burası da 19 bin TL 3 ay taksit çok kararsız kaldım. Aradaki 2 bin TL ve 1 ay taksit imkanına değer mi değmez mi? Çünkü malum Türkiye şartları belki de 5 sene içinde öyle bir arabaya binemeyeceğim. Sizin önerileriniz nelerdir?

Araba ne kadar kötü olursa sizin için o kadar iyi 2.000 liraya değmez.

Bana kalsa ucuz olana giderim. Hem uygun hem 4 taksit. Kursta göreceğin arabanın önemi var mı? Evet var ama zaten kurs boyunca o araba ile eğitim görüyorsun. Adan Z ye her şeyi sana o araç ile gösteriyor. Ben bile eski kasa Ford fiesta ile girmiştim sınava. Burada önemli faktör (hoca) araba değil. Bir hoca sana nasıl yaklaşım gösterir ve iyi bir eğitim verirse sınavdan güzel şekilde geçersin.

Bana kimse arabayı şöyle kullanmalısın demedi ben babamdan kaçıra kaçıra öğrendim 17 yaşında ehliyet alacak arkadaşıma araba kullanmayı öğretiyordum. Koltuğa oturduktan sonra bir şekilde öğrenir. Hoca da çok fark etmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı