Çözüldü Ehliyet olmadan motor satın alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ogzkagan

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2021
Mesajlar
3.402
Makaleler
1
Çözümler
35
Arkadaşlar ben 125 CC bir motor almak istiyorum. Drift l 125 aklımda olan motorlar arasında ancak şu an 17 yaşındayım. Seneye 18 olacağım bir daha A1 ehliyete para vermek istemiyorum. Zaten b ehliyet alsam 125CC'ye kadar sürebiliyormuşuz. O yüzden motoru şimdi alıp seneye ehliyeti aldıktan sonra süreceğim arada paslanmaması için süreceğim. Sizce alabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Zaten b ehliyet alsam 125CC'ye kadar sürebiliyormuşuz.

Hayır. Siz süremezsiniz. 125CC için 2 yıllık b sınıfı ehliyet deneyimi ve hızlandırılmış kurs almanız gerekiyor. 125 CC'ye uygun değilsiniz ama motoru alabilirsiniz. Alım satımda bir sıkıntı yok. Anne veya baba muvaffakatnamesi ile alabilirsiniz.
Hocam otoparkın girişinde görevli var ve sanırsam gecede orada yeni yapıldı zaten güvenlikli olduğunu düşünüyorum. Yani masrafları karşılarsa oraya koyacağım mecburi çünkü koyacak yerim yok oturduğum binada asansör yok girişim çok dar ve 5. katta oturuyorum giriş kat olsa sesten vesaire uyanırım ama işlek caddede oturuyorum her türlü ses var.

Hocam otoparktan kimse dirift l çalmak istemez, yanlış anlama hor gördüğümden değil, daha pahalı motor illaki vardır orada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı