İleride arabanızın lastiklerini değiştirmeniz gerektiğinde ne yapacaksınız onu bilmeden acaba?Araba sürerken yarı çapı ne yapacağız acaba?
Hiç bir şey yapmayacaksın gereksiz bilgiler ben yazın girdim yazılı sınava şu an hiç bir şeyi hatırlamıyorum dümenden devlet para kazansın diye yapılan bir sınav kısacasıAraba sürerken yarı çarpı ne yapacağız acaba.
@İmperceptible öyle demiyor.İleride arabanızın lastiklerini değiştirmeniz gerektiğinde ne yapacaksınız onu bilmeden acaba?
Siz tekerlek çapını mı söylüyorsunuz lastik alırken?İleride arabanızın lastiklerini değiştirmeniz gerektiğinde ne yapacaksınız onu bilmeden acaba?
Sınav çok kaliteli bir sınav değil o konuda katılıyorum ama o sınavı geçemeyen birisi de trafiğe çıkmasın bi zahmet. Çok da gereksiz değil yani.Hiç bir şey yapmayacaksın gereksiz bilgiler ben yazın girdim yazılı sınava şu an hiç bir şeyi hatırlamıyorum dümenden devlet para kazansın diye yapılan bir sınav kısacası
Siz tekerlek çapını mı söylüyorsunuz lastik alırken?
Sınav çok kaliteli bir sınav değil o konuda katılıyorum ama o sınavı geçemeyen birisi de trafiğe çıkmasın bir zahmet. Çok da gereksiz değil yani.
İnternetten alıyorum. Aksi takdirde lastikçide 2000 liralık lastiğe 3500 TL bayılırsınız. O da en iyi ihtimalle. Üstüne çok bilginiz yoksa 3 yıldır rafta yatan lastiği sıfır diye takarlar. Her türlü bilinçli olmak lazım bu konularda yoksa sanayide kazıklanmak çok çok kolay.Siz tekerlek çapını mı söylüyorsunuz lastik alırken?
İnternette kaça satılıyorsa aynı fiyattan alıyorum, siz farklı lastikçilere bakın derim.İnternetten alıyorum. Aksi takdirde lastikçide 2000 liralık lastiğe 3500 TL bayılırsınız. O da en iyi ihtimalle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.