Çözüldü Ehliyet sınavı nerede olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yazılı sınav var, bir sınav merkezinde bilgisayardan sınava giriyorsun. Sanırım 50 soru vardı, 35ini doğru cevaplaman gerekiyor.
Hiç bir şey yapmayacaksın gereksiz bilgiler ben yazın girdim yazılı sınava şu an hiç bir şeyi hatırlamıyorum dümenden devlet para kazansın diye yapılan bir sınav kısacası
Sınav çok kaliteli bir sınav değil o konuda katılıyorum ama o sınavı geçemeyen birisi de trafiğe çıkmasın bi zahmet. Çok da gereksiz değil yani.

Siz tekerlek çapını mı söylüyorsunuz lastik alırken?
İnternetten alıyorum. Aksi takdirde lastikçide 2000 liralık lastiğe 3500 TL bayılırsınız. O da en iyi ihtimalle. Üstüne çok bilginiz yoksa 3 yıldır rafta yatan lastiği sıfır diye takarlar. Her türlü bilinçli olmak lazım bu konularda yoksa sanayide kazıklanmak çok çok kolay.

Hocam kursun vereceği kalın kitapları okumanıza gerek yok. İnternette veya App Store'da çıkmış sorular yayınlanıyor. Onları çözmeniz yeterli. Yanlış yaptığınız sorulara bakının. Aşağı yukarı aynı çıkıyor. Ben teorik sınavı da direksiyonu da tekte geçmiş biri olarak tavsiye veriyorum. İnşallah geçersiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı