Arkadaşlar selamlar. Araç kullanma ve yazılı sınav hakkında hiçbir bilgim yok ancak ehliyete yazılacağım. Bu süreçte yapmam gerekenler hakkında bana tavsiyeler verir misiniz? Kalmak istemiyorum, hem yazılı hem de direksiyon sınavını tekte geçmek istiyorum.
Arkadaşlar selamlar. Araç kullanma ve yazılı sınav hakkında hiçbir bilgim yok ancak ehliyete yazılacağım. Bu süreçte yapmam gerekenler hakkında bana tavsiyeler verir misiniz? Kalmak istemiyorum, hem yazılı hem de direksiyon sınavını tekte geçmek istiyorum.
Yazılı sınava girmeden 10-15 dk önce aç önceki çıkmış sorulardan çöz en az 80 alırsın zaten aynıları çıkıyor hep harfi harfine. Son 3-4 ayı çöz sınavda karşına gelecekler onlardan karma bi şekilde oluyor.
Yazılı sınav dersleri olacak istersen gidebilirsin ama bence gitmene gerek yok YouTube'da hocalar çıkmış sorulardan çözüyor 2-3 tane video izlesen yeteceğini düşünüyorum.
İnternetten yazılı sorularına bak, akıl yürütsen halledersin zaten. Direksiyon sınavı sana bağlı ama 2 hafta boyunca ders alacağın için sorun çıkacağını sanmıyorum. Manuel ehliyeti alacaksan bir yerlerden araba bulup çalışsan yararına olur.