Ehliyet sınavında L park nasıl yapılır?

Frait

Femtopat
Daha fazla  
Dün öğlen ehliyet sınavında L parkta sağ tarafa biraz fazla yanaştığım için dubaya değerek kaldım. sınav öncesi yaptığım dersler ve denemelerde L park hariç hiçbir parkurda sıkıntı çekmiyorum ama L parkta aracı 2 çizginin arasına tam olarak hizalamayı beceremiyorum. Bunun için ne yapmam gerekli? Nasıl pratik yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün öğlen ehliyet sınavında l parkta sağ tarafa biraz fazla yanaştığım için dubaya değerek kaldım. Sınav öncesi yaptığım dersler ve denemelerde l park hariç hiçbir parkurda sıkıntı çekmiyorum ama l parkta aracı 2 çizginin arasına tam olarak hizalamayı beceremiyorum. Bunun için ne yapmam gerekli? Nasıl pratik yapabilirim?

Eğitmeniniz size durmanız ve dönüş yapmanız gereken yerleri söylemiş olması gerekiyor zaten onlara uyunca direkt giriyorsunuz.

Başka fikirlerle veya başka araçlarla çok denememenizi tavsiye ederim. Ben Opel Corsa'da sürüş eğitimi aldım, son gece Fiesta ile bir deneme yaptım. Sınavda Fiesta'ya göre park ettiğimden az daha kaldırıma değiyordu teker. O yüzden eğitmeniniz nasıl öneriyorsa ve gösteriyorsa öyle yapmaya çalışın.

Hocam biraz büyük ve teknolojisi az olan arabada öğrenmeye çalışın. Ben pazar yerinde kullanmam gerekmişti normal şartlarda babam arabayı hiç vermez bana köy yolunda bile vermez 0 bilgi ilk denememde çok rahat bir şekilde girdim.

Dosya Ekleri

• A59EE781-9D3C-49FE-B90A-78B0808AB556.jpeg
    A59EE781-9D3C-49FE-B90A-78B0808AB556.jpeg
    665,1 KB · Görüntüleme: 25
Eğitmeniniz size durmanız ve dönüş yapmanız gereken yerleri söylemiş olması gerekiyor zaten onlara uyunca direkt giriyorsunuz.

Eğitmenimin tek yaptığı alana girerken sağ sol diyerek veya direksiyona kendi müdahale ederek bir şeyler yapması daha adımı bile bilmiyor hep elinde telefon Reels kaydırıyor yakın zamanda kursa sınav parası ödemek için gideceğim ve onu şikayet edip başka bir eğitimci talep edeceğim.

Hocam biraz büyük ve teknolojisi az olan arabada öğrenmeye çalışın. Ben pazar yerinde kullanmam gerekmişti normal şartlarda babam arabayı hiç vermez bana köy yolunda bile vermez 0 bilgi ilk denememde çok rahat bir şekilde girdim.
Teşekkür ederim bunu deneyeceğim

Eğitmenimin tek yaptığı alana girerken sağ sol diyerek veya direksiyona kendi müdahale ederek bir şeyler yapması daha adımı bile bilmiyor hep elinde telefon Reels kaydırıyor yakın zamanda kursa sınav parası ödemek için gideceğim ve onu şikayet edip başka bir eğitimci talep edeceğim.

Teşekkür ederim bunu deneyeceğim.

Hocam hiç olmaz eğitmenin yaptığı olmazsa siz sorular ile darlayın. Benim eğitmenimde bu şekildeydi ben sorular ile darlayınca yardım etti. Ben sürmeyi zaten biliyorum diye bayağı bir serbest bırakmıştı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı