Ehliyet sınavından 2.kez kalmak

UmursamayanAdam

Hectopat
Evet önceki konularımda kalıp + motor kazası yaptığımı söylemiştim bugün yine kaldım. Biz eğitimleri hep geri görüş kamerasıyla alıyoruz. Hep oraya bakıyoruz arabada aynaları nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Öğretmediler. Bunun arkasına sığınmayacağım ama gerçekten aynalarını nasıl kullanacağımı hep karıştırırım. Zaten daha 3 gün önceki eğitim de de geri görüş kamerasıyla yapmıştık.

Bugün sınavda komisyon geri görüş kamerasının yasak olduğunu söyledi. Üstünü kağıtla kapatmışlar bu doğru mu?

Böyle bir şey varsa kurs neden beni geri görüş kamerasıyla çalıştırıyor, neden aynaları kullanmam gerektiğini hiç söylemiyorlar? Embesil gibi sınavlardan kalmaktan bıktım acaba trafiğe uygun değil miyim diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her arabada geri görüş kamerası olmuyor ki size yanlış olan öğretilmiş sizlik hiç birşey yok.
Olanlarda kullanabilir yazıyor ocak 2025 itibariyle devlet izin vermiş ama yasak olduğuna dair bir şey yazmıyor

Doğru olan ayna yardımıyla öğretmeleri sizlik bir durum yok.
Hocam olay o da değil geri görüş kamerasının yasak olduğunu ifade eden bir yazı yok hiç bir yerde

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı