Ehliyet sınavını geçebilir miyim?

Arkadaşlar boş konuşmayın lütfen. Herkes anasının karnından bilmiş olarak doğmuyor. Arkadaş zaten eğitim sürecinde, çalışırsa kazanacak. Egonuzu tatmin etme yeri değil burası.

Google Play strore da test uygulamaları var. Hızlı hızlı sürekli çözüyorsun. Çözerken doğrunu yanlışını görüyorsun zaten. Bu şekilde çok hızlı öğreniyorsun.

Bu yöntem sayesinde (50 soru çıkıyor yanılmıyorsam) en az 40 soru daha önce çözdüğüm sorulardı. 1 yanlış yapmıştım. En faydalı yöntemdir. Zaten sorular hep aynı ya da benzer çıkıyor.

Bu yöntem sayesinde (50 soru çıkıyor yanılmıyorsam) en az 40 soru daha önce çözdüğüm sorulardı. 1 yanlış yapmıştım. En faydalı yöntemdir. Zaten sorular hep aynı ya da benzer çıkıyor.

Teşekkürler.

Dostum ehliyet sınavında arabanın nasıl sürüleceği sorulmuyor zaten. O sınav toplumun sağlığı ve huzuru için yapılıyor. Belli ki sende bu konuda berbatsın. Umarım kendini gerçekten geliştirebilirsin bu konuda.

Soruların cevaplarını ezbere bilmem gerekmiyor orada ezberlediğin şeyleri anlık panikle unuttuktan sonra bir işe yaramaz zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı