Ehliyet yazılı sınavına nasıl çalışılmalı?

Gokhan Bird

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

31 Ocak'ta, yani 4 gün sonra, ehliyet yazılı sınavım var. İlk defa sınava gireceğim ve A2 sinifi (motosiklet) ehliyeti için basvurdum. Bildigim kadariyla, araba (B sinifi) ehliyetiyle aynı yazılı sinav oluyor. Ancak, sınav tarihi yeni belli olduğu için henüz çalışmadım.

Bu kısa sürede nasıl etkili bir sekilde çalışabilirim? Konu anlatımı, çıkmış sorular veya başka önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Ek olarak bana bir tane el kitapçığı vermişlerdi ona da çalışmadım.

Teşekkürler!

Merhaba,

Sınava çalışırken internet üzerinden çıkmış sorulara bakmanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Ben de bu sene A2 ehliyeti için sınava girdim. Çalışma düzenimi bu şekilde belirledim. Çoğunlukla çıkmış soruları tekrar soruyorlar. Umarım başarılı olursunuz. Şimdiden hayırlısı olsun.

Merhaba,

Sınava çalışırken internet üzerinden çıkmış sorulara bakmanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Ben de bu sene A2 ehliyeti için sınava girdim. Çalışma düzenimi bu şekilde belirledim. Çoğunlukla çıkmış soruları tekrar soruyorlar. Umarım başarılı olursunuz. Şimdiden hayırlısı olsun.

Araba ehliyeti ile aynı sanırım sınav?

El kitapçığını merak ediyorsan okuyabilirsin. En azından kuralları net öğrenmiş olursun, ayrıca çıkmış soruları 3-4 kere çözsen yeterli olucaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı