Hepinize merhaba. Ben Mondial Drift L sahibiyim ve bu motoru ehliyetsiz bir arkadasima verdim arkadaşım motorla kaza yapmış kaza anı ise şöyle arkadaşım(dediğine göre) 30 km hızla yokuş aşağı iniyormuş ve aradan bir anda araba çıkmış ve arkadaşım motoru bilerek yatırmış. Arabanin çıktığı yol bitiminde dur tabelasi var ve hiç durmadan sağına soluna bakmadan yola atlamış (araç sahibi kendi söyledi) motorda nereden baksanız 15.000 TL'lik masraf var. Ben 13 bin TL ceza yedim motoruda bağlamışlar motoru çıkardım resmen perte dönmüş duyduğuma göre trafik sadece ehliyetten ceza yazıyor ve kaza tutanağında kim haksizsa karşı tarafın masrafını o ödüyor. Bu bildiklerim ve anlattiklarim ile suçlu kim bulunur ve benim masraflarını kim öder?
1-) Benim başıma kalır.
2-) Benim sigortam öder.
3-) Karşı taraf kendi cebinden öder.
4-) Karşı tarafın sigorta şirketi oder.
Hepinize şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Ne olursa olsun isterse adam arkadan gelip sana bilerek çarpsın ehliyetsiz bir kişi hatalıdır arkadaşın senin masrafını ödemek zorunda değil ama vicdanı rahat olmasını istiyorsa öder.
Hocam kaza ayın 25'inde oldu bugün 29 Kasım sonuçlandi bundan sonraki süreçte motoru aldığım servise bırakıp beklemek onlar hasar tespit yapıp tamir edecekler ondan sonra ücreti karşı tarafın sigortasindan temin edecekler.
Hocam kaza ayın 25'inde oldu bugün 29 Kasım sonuçlandi bundan sonraki süreçte motoru aldığım servise bırakıp beklemek onlar hasar tespit yapıp tamir edecekler ondan sonra ücreti karşı tarafın sigortasindan temin edecekler.