Ehliyetsiz motoru çalıştırmadan sürüklersek ceza yiyebilir miyiz?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Dağlık alanda yaşıyorum ehliyetim yok ancak trafikte yok o yüzden sorun olmuyor. Okulda yakın bayağı okula kadar polis vs yok zaten ancak okulun önüne müdür her gün jandarma getirtiyor. Şimdi ben okula yaklaşana kadar sürsem sonra okulun oradayken inip kapalı bir şekilde sürüklesem ceza yeme ihtimalim var mı? Sonuçta motoru kullanmıyorum ancak sürüklüyorum. Ehliyeti de en kısa zamanda almaya calisacağım.

Jandarmanın vicdanına bağlı olarak yersin. Sana göre mantıklı açıklamalarını davada savunma yapıyorsun gibi kimse dinlemez. Motoru kullanmadan sadece sürüklediğine kimseyi ikna edemezsin. Kısacası jandarmanın vicdanına ve karakterine bağlı tam olarak.

Dağlık alanda yaşıyorum ehliyetim yok ancak trafikte yok o yüzden sorun olmuyor. Okulda yakın bayağı okula kadar polis vs yok zaten ancak okulun önüne müdür her gün jandarma getirtiyor. Şimdi ben okula yaklaşana kadar sürsem sonra okulun oradayken inip kapalı bir şekilde sürüklesem ceza yeme ihtimalim var mı? Sonuçta motoru kullanmıyorum ancak sürüklüyorum. Ehliyeti de en kısa zamanda almaya calisacağım.

Yazmak isterse her türlü yazar okula gelirken nasıl geldin sorusuna cevap veremeyecegin için sıkıntı, okulun önüne değil de guvendiginin kahvehane kafe gibi mekanların önüne birakabilirsin, kısacası zorunda değilsen kullanma cezaları ve sorumlulukları ağır.

D
Düz jandarma trafik cezası yazamaz. Eğer üstünde trafik jandarması yazıyor ise ceza yazabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı