Ejder Ateşi Vandal vs Asil Vandal vs Yağmacı

akifylmz44412

Femtopat
Daha fazla  
4375 VP'ye ejder ateşi vandal mı, asil mi, yoksa yağmacı mı? Lütfen ne seviyorsan demeyin eleştirerek söyleyin ki karar vereyim. 1200 VP'siyle Battle Pass alacağım. Şahsen Ejder Ateşi Vandal'ın çekişi vuruşu ve animasyonu hoşuma gidiyor. Asil ise hoş vuruş sesi güzel ama ağır bir silah gibi. Yağmacı ise spray atmakta bayağı iyi ama çok ısınamıyorum. Sizin kararınız nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
4375 VP'ye ejder ateşi vandal mı, asil mi, yoksa yağmacı mı? Lütfen ne seviyorsan demeyin eleştirerek söyleyin ki karar vereyim. 1200 VP'siyle Battle Pass alacağım. Şahsen Ejder Ateşi Vandal'ın çekişi vuruşu ve animasyonu hoşuma gidiyor. Asil ise hoş vuruş sesi güzel ama ağır bir silah gibi. Yağmacı ise spray atmakta bayağı iyi ama çok ısınamıyorum. Sizin kararınız nedir?
Ben yağmacı kullanıyorum çünkü ses efektleri ve spray ciddi anlamda mükemmel. Ama ejderde ciddi anlamda güzel bir skin. Asil saflarına hiç girmeyin.

Burst veya Tap ile oynuyorsan asil, daha çok spray oynuyorsan yağmacı. Ben şahsen ejder vandal ile spray yaparken ejderin kafasından dolayı zorlanıyordum ancak sende öyle bir sorun yoksa spray için ejder de tercih edebilirsin.

Ejderhayı iyi oynamak için tercih edebilirsiniz.
Ben ejder skinini hiç sevmiyorum ama çok iyi spray atabiliyorum.
Bende Asil Vandal var ve arkadaşımda Yağmacı Vandal var.
Yağmacının bir ağırlığı var çok güzel oynanışı var bence yağmacı tercih edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı