FatihCh Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 172 12 Aralık 2020 #21 MrPeedro dedi: Para önemli değilse ikisini de al en iyisi . Genişletmek için tıkla... 3000VP
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 12 Aralık 2020 #22 Yağmacı mükemmel bir kaplama ama ejderin yeri bi' ayrı.
K kuzeyamac Femtopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #23 FatihCh dedi: Herkse selamlar arkadaşlar. Valorant'ta 2 tane skin arasında kaldım. Başlıkta da gördüğünüz gibi Ejder Vandal ile Yağmacı Vandal. Asil Vandal elimde var fakat sıktı artık. 2 kaplamadan da elinde olan bana artısıyla, eksisiyle anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende ejder var fakat yağmacı daha hoş.
FatihCh dedi: Herkse selamlar arkadaşlar. Valorant'ta 2 tane skin arasında kaldım. Başlıkta da gördüğünüz gibi Ejder Vandal ile Yağmacı Vandal. Asil Vandal elimde var fakat sıktı artık. 2 kaplamadan da elinde olan bana artısıyla, eksisiyle anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende ejder var fakat yağmacı daha hoş.