Eken H9R mikrofon kamera koruma kabında yetersiz kalıyor

leeEVERETT

Hectopat
Makaleler
1
Kamera koruma kabındayken mikrofonu yetersiz geliyor. Bisiklet üzerinde kullanıyorum önceden telefonuma kulaklık bağlayıp kulaklığın mikrofonuna gidiyordu sesim o MP3 dosyasını bilgisayardan videonun kendi sesini yok edip üzerine koyuyordum ama aynı anda başlatmadığım için ses kayması oluyor kısacası temiz bir sonuç çıkmıyordu ortaya. Bunu nasıl daha temiz bir şekilde yapabilirim? Bir de kamera kaskımın üzerinde çok havada oluyor, hiç bisiklet sürüyormuş gibi görünmüyor sanki kamera uçuyor gibi. Kamerayı çeşitli yerlere takmak için yuvalar oluyor, ben de kamerayı göğsümün hizasında tutmak istiyorum. Onun için omuzlarıma asarak oraya hizalayabileceğim bir askılık önerir misiniz? İlla üstüme takmama gerek yok şu videodaki gibi bir açıyı başka nasıl ayarlayabilirim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Saniye ayarlı link bıraktım açın anlarsınız ne demek istediğimi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tam şöyle bir açı istiyorum.

@Bulut Uzer @Lee Yubin

Son düzenleme:
Göğüs bandı tek başına yeterli olmuyor. Bunun için pivot aparatı lazım, aşağıya linkini ekledim. Kamera olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama GoPro harici kameralarda ses sorununu çözmek istiyorsan, bunu en temiz yapabilecek şey harici mikrofonlar. Ayrıca koruma kabı her zaman ses için sorun oluşturur, bence kullanmana gerek yok. Kolay kolay düşürebileceğini sanmıyorum.

Diğer türlü daha temiz bir ses almak istiyorsan da kullandığın kameraya uygun bu tarz bir harici mikrofon alarak ses sorununu çözebilirsin.

Harici mikrofon, pivot.

Düzeltme: Alacağın pivot mutlaka 3 yönlü olsun.

Göğüs bandı tek başına yeterli olmuyor. Bunun için pivot aparatı lazım, aşağıya linkini ekledim. Kamera olarak ne kullanıyorsun bilmiyorum ama GoPro harici kameralarda ses sorununu çözmek istiyorsan, bunu en temiz yapabilecek şey harici mikrofonlar. Ayrıca koruma kabı her zaman ses için sorun oluşturur, bence kullanmana gerek yok. Kolay kolay düşürebileceğini sanmıyorum.

Diğer türlü daha temiz bir ses almak istiyorsan da kullandığın kameraya uygun bu tarz bir harici mikrofon alarak ses sorununu çözebilirsin.

Harici mikrofon, pivot.

Düzeltme: Alacağın pivot mutlaka 3 yönlü olsun.
Pivot kamera için var 3 yönlü ama üstünde koruma kabı var işte. Alacağım gidon bandında j hook varmış pivotun altını çıkarıp doğrudan j hook ile koruma kabını bağlarım fakat koruma kabı olmadan kamerayı direkt goğüs bandına bağlayabileceğim bir aparat var mı?

Açık kasa bulman gerekiyor. Aşağıda bir tane modeli bıraktım, bir inceleyip kontrol et. Bunun tek çözümü bu ya da dediğim gibi harici mikrofon olur. Başka bir çözümü yok diye biliyorum ben de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı