Ekimde Bitmesi Planlanan Gümrük Vergisi Uzatıldı!

Merak etme eğer erken seçim olmaz ise seninle birlikte 7 milyon genç oy kullanacak. Daha önceki erken seçim bizim oy vermememiz içindi umarım aynısını size yapmazlar.

Vermesek bile ne değişecek? Gelen kişi ha diye kalkındıracak mı ülkeyi? Zamanında hata yaptı şimdi kendide bilmiyor me yapacağını.

Hayır zaten saçma sapan yönetiliyordu ülke bi' de üstüne virüs çıktı. Resmen bayır aşağı batıyoruz.

Bu hayatı boşuna yaşıyoruz gerçekten. Kendi yaşıtlarım başka ülkelerde aile kuruyor, evini ve arabasını alıp mutlu bir hayat yaşıyor. Ben kendimi zor idare ediyorum kendi maaşımla. Biz bunu haketmemiştik. Biz bundan çok daha iyisini hak ediyorduk. Gün geldiğinde bunları kimse hatırlamayacak. Ama biz ileride onları lanetle anacağız.

Freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gidiyoruz. Hayırlısı, hayırlısı diyerek kendimizi geçiştiriyoruz. Nereye kadar devam edecek bu hiç bir fikrim yok.

Vermesek bile ne değişecek? Gelen kişi ha diye kalkındıracak mı ülkeyi? Zamanında hata yaptı şimdi kendide bilmiyor me yapacağını.
Hata yapar ise değişmesi gerekir. Bu heryerde böyledir. Zaten halkın inancını toplamış birisi sandık ile başa geçer, beceremez ise istifa eder veya etme ise halk ayaklanır. Protestolar düzenlenir ve bunlar demokrasiyi oluşturur. Birisini seçtikten sonra beceremez ise ''Biz seçtik boşver'' demek demokrasi değildir.

Hayır zaten saçma sapan yönetiliyordu ülke Bi'de üstüne virüs çıktı. Resmen bayır aşağı batıyoruz.

Vallaha hayat bana ve tüm gençlere şu cümleyi kurdurduysa"bu ülkede doktor olacağıma Almanya'da tırcı olurum daha iyi" kusura bakmayın da hiçbir umut yok demektir. Ben daha 3 sene öncesine kadar pilot olmak istiyordum, gözlerim açılınca fark ettim ve şimdi bir an önce pasaportumu alabilsem de Almanya'daki dayımın yanına çalışmaya gitsem diye 4 gözle bekliyorum.

Yaşlıları iyi dolandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…