Ekipman seti önerisi

mehmet1139

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2020
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekipman seti yapmayı düşünüyorum. Monitör dahil şekilde. Aklımda SteelSeries arcis7, Apex5, RIVAL650 var ASUS'tan da düşünüyorum. ROG STRIX Fusion, TUF k7, ROG chakram HyperX'de olabilir. Cloud 2 Wireless, alloy Origins Core mouse olarak da surge. Bunlar arasında kararsız kaldım. Hangilerini önerirsiniz?
 
  • Klavye: Razer Huntsman
  • Mouse: Razer DeathAdder V2
Kulaklık ve monitör için bütçe vermen gerekiyor. Ve mousepad için DPI ayarını söylemen lazım.
 
Son düzenleme:
Klavye: ASUS STRIX Scope RX Red Switch

Mouse: Logitech G PRO X superlight

Kulaklık: Logitech G PRO X Wireless

Mouse Pad: SteelSeries QCK Prism XL Destiny Edition mouse pad

Bunlar benim kullandıklarım bütçe sorunu yoksa bu tarz bir set olabilir.

Klavye son zamanlarda Corsair K95 MX Silver, G513 ve buna benzer kalitede 5-6 Switch denedim. Şu ana kadar hiçbir Switch RX red kadar hoşuma gitmemişti. Normal MX red veya Nx red sevmeyen biri olarak bu klavyeye bayıldım. Hem oyunda hem yazı yazarken çok güzel bir hissiyatı var.

Mouse olarak genelde ağır mouseler kullanıyordum çok uzun yıllardır G502 Hero kullanan biri olarak Razer Basilisk'te biraz daha iyi hissettim. Sonraki süreçte de hafif mouse oyuncusu olduğuma karar vererek superlight geçtim. Şarjı aşırı uzun gidiyor

Kulaklık Corsair Void Wireless kullanıyordum ve memnundum. Fakat iCUE programından kurtulmak ve değişiklik yapmak adına Logitech G PRO X Wireless'e geçtim. Ses olarak biraz daha az ses verse de detay olarak daha ön planda. Bununda şarjı aşırı uzun gidiyor.

Mouse Pad QCK Prism XL Destiny Edition modelini görsel için aldım fakat kalitesinden de oldukça memnunum.

Anakartım ASUS olduğundan extra yazılım derdim olmadı set seçerken bence buna da dikkat etmek gerekiyor. Her marka ayrı ayrı program kurmak iyi olmayabiliyor.

Monitör 4K 144 Hz LG 27GN950 kullanıyorum muhtemelen bütçeyi aşacaktır o yüzden 2K 144 olarak ViewSonic 27 VX2718-2kpc-mhd modelini önerebilirim.
 
Fare: Glorious Model D Wireless - Şarj süresini çok takmayacak ergo mouse kullanıcılarına kesinlikle öneririm.
Klavye: Royal Kludge RK84 Custom Klavye - Bu tamamen kişisel bir seçenek kendime göre modlayarak yaptım. (Gateron Yellow Pro Switch, PCB'ye bant + PCB altına şilte mod + kablosunu da kendim yaptım.)
Kulaklık: HyperX Cloud Alpha - Çok kulaklık denedim Cloud'dan vazgeçemiyorum hem konforlu hem de ses kalitesi çok iyi öneririm.
Mousepad: Klasse Longteng Huoyun - Bu fiyata hatta 2 3 katına kadar daha iyisi olduğunu düşünmüyorum.
Monitör: ASUS ROG Swift PG248Q - Yaklaşık 5 sene önce aldım o zaman da fiyatı yüksekti ama çok memnunum. Şu anki fiyatı çok fazla olduğu için bir şey diyemeyeceğim.
Bunlar benim ekipmanlarım hepsini tavsiye ederim. Kulaklık için sizin bütçeniz daha fazla olduğu için Cloud 2 Wireless almanızı tavsiye ederim.
 
  • Klavye: Razer Huntsman
  • Mouse: Razer DeathAdder V2
Kulaklık ve monitör için bütçe vermen gerekiyor. Ve mousepad için DPI ayarını söylemen lazım.

@P R O F O U N D hocam merhaba. ROG Scope RX aldım aşırı güzel henüz doyamadan yakın arkadaşımın ihtiyacı var diye hediye ettim. Razer Huntsman v2 düşünüyorum fakat modeli anlayamadım. Bilek desteği manyetik bir dişli ile klavyeye bağlanıp RGB bağlantısı da bilek desteğine aktarılan bir model midir linkteki kontrol edebilir misiniz lütfen? Onayınız sonrası siparişi geçeceğim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı