Ekipmanlarınız neler?

Mouse : SteelSeries Rival 3 ( Memnunum.)

Klavye : Rampage Hydra R6 Plus ( 2 Senedir kullanıyorum tuş çıkma sorunu vs. yok, Memnunum. )

Kulaklık : Rampage Fury X Wireless ( Memnunum. )

Mouse Pad : Antech MS-WT-5 RGB 70x30 ( Memnunum.)

Klavye: Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Speed - Zamanında 900 liraya almıştım, fakat fiyatlar fırlamış ve fiyatı kesinlikle hakketmiyor. Onun dışında çok memnunum.

Fare: Logitech G502 - O kadar çok fare kullandım, bu modeli kadar iyi bir fare görmedim/kullanmadım. Çok kullanışlı ve memnunum.

Mouse Pad: Razer Goliathus Chroma RGB - Kenarlarındaki dikiş konusunda muazzam başarılı ve ped arayüzü gayet iyi. Bi' kendi uygulaması olan Razer Synapse'in güncelleme sorununa ele alabilseler şahane olacak.

Kulaklık: Arctis 5 2019 - Fazla kullanımdan sonra terletme dışında gayet iyi ürün diyebilirim.
SteelSeries Arctis 5 2019 Edition RGB 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Gamepad: Xbox One S Controller - Zamanında 300 liraya almıştım ama fiyatlar uçmuş ama hakkediyor mu? Kesinlikle!

Monitör: Samsung 27" CHG70 - Ufak bir ışık sızması dışında sağlam bir monitör diyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00