22. İmzamdaki sistem diyerek sistemi konuda belirtmemek ceza nedenidir. İmzanız değişebilir. Her soruda sisteminizi yazmak zorundasınız. Benzer şekilde imzalara referans gösterilemez.
Klavye: Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Speed - Zamanında 900 liraya almıştım, fakat fiyatlar fırlamış ve fiyatı kesinlikle hakketmiyor. Onun dışında çok memnunum.
En ucuz Corsair K95 RGB Platinum Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair K95 RGB Platinum Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Fare: Logitech G502 - O kadar çok fare kullandım, bu modeli kadar iyi bir fare görmedim/kullanmadım. Çok kullanışlı ve memnunum.
En ucuz Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G502 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.679,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Mouse Pad: Razer Goliathus Chroma RGB - Kenarlarındaki dikiş konusunda muazzam başarılı ve ped arayüzü gayet iyi. Bi' kendi uygulaması olan Razer Synapse'in güncelleme sorununa ele alabilseler şahane olacak.
Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 1ms QHD FreeSync QLED Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.