Ekipmanlarınız neler?

Fare: Zowie ec2a - çok memnunum tavsiye ederim.
klavye: razer blackwidow chroma - 6 sene kullandım taş gibi klavye 5 sene daha gider
Kulaklık: Corsair hs70- kablosuz olsun rahat olsun diye aldım oyun performansını beğenmedim ama rahat günlük kullanımı
Mousepad: steelseries qck+ fnatic edition - bu da 4 sene civarı oldu hala iyi hissettiriyor.
monitör: benq xl2546k yeni aldım şu anlık iyi cs için

Klavye: Sharkoon Skiller Mech SGK3

Yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum kendisini, gayet memnunum. Keycap sıkıntım var ama birazcık, bir iki tuş çok minik silinmeler yaşadı. Onları değiştirmem gerekiyor.

Kulaklık: SS Arctis 5

300 TL'ye hatalı fiyatlandırmadan aldığım güzellik kendisi, normalde iptal edilir bu yanlış fiyatlandırmalar ama bir kere de olsa gerçekten gönderdiler :D

Mouse: Asus TUF M3

Ara sıra değiştirmeyi düşünüyorum, ama şimdilik memnunum. FPS oyunlarında yeterli.

Hocam kulaklığın kulak yastıkları nasıl? Yani iyi durmuyorda uzaktan. Sormak istedim.
Öncelikle rahat ve yanları da oldukça güzel duruyor bence sadece kulak yastığı çıkarılınca takması zor oluyor ama güç kullanmazsanız çıkmaz zaten ben 2 senedir kullandığım için alıştım ama siz yeni alacaksanız baskı yapabilir biraz zamanla geçer.

Mouse, mousepad ve kulaklıktan memnunum, klavye berbat ötesi.

Mouse, mousepad ve kulaklıktan memnunum, klavye berbat ötesi.
T15'i bilgisayarda oyunlarda kullanıyor musun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00