Bu ülkeyi bu hale getiren biziz. Öyle saçma sapan oylar... Mis gibi fabrikalarımızı sattı o adi pisliklerinde boğulasıca. Hiç boşuna hayıflanmayın bu ekonomi bizim cahil milletimizin suçu.
@Akil Gündoğan söylediklerine saygı duyarım çok calışmış olabilir ve bir yerlere gelmiş olabilirsin. Bunu da bize tavsiye edersin ama yabancı ülkelerde senin sahip olduklarına sahip olmak için kimse bu kadar çalışmıyor anlıyor musun?
Ben de herkes gibi sıradan bir öğrenciyim. Fakat boş zamanlarımda, yıllardır yaptığım çalışmaların neticesi olarak şu anda öğrenci halimle bile kendi kendime yetebilecek ve isteklerimi karşılayabilecek durumdayım çok şükür ki.
Sadece ben bunu anlatmak istiyorum. Hiç çıkış yok dediğiniz anda size öyle kapılar açılır ki anlayamazsınız. Çalışan her türlü er ya da geç kazanıyor ufaktan da olsa. Kendinize yeni kapılar açın, ufkunuzu genişletin.
Demiş ama yazık olmuş. Böyle aç gözlü, oturduğu yerden para kazanmaya çalışan tembel gençlik olacağını bilemezdi. Daha çoğu genç ülkesi yerine açgözlülük ve cahillik üzerine çalışıyor çok belli.
@Arsenik gibi olağanüstü uzay projelerine imza atıp, öncü olarak veya işsiz insanlara tembel diyip, k*clarını kaldırsınlar gibi şeyler diyerek zekice ürünler üretebilirsiniz, size kalmış.