TYT Türkçe ortalamasının 10 net olduğunun kanıtısın resmen
Bol bol kitap oku kanka.
Adama TYT ortamalası 10 diyorsunda. Ülkenin ortalaması 10 zaten. Fizik ortalaması 1 bak 1.
TYT Türkçe ortalamasının 10 net olduğunun kanıtısın resmen
Bol bol kitap oku kanka.
K*clarini kaldirip bir sey uretmedikleri icin boyle konusuyorlar. Islerine gelmiyor.Yazık abi, çok yazık. Bizler neler yazıyoruz, adamlar neler yazıp ne ifadeler atıyor.
Kendi pisliğinizde boğulun. Ne haliniz varsa görün.
Klavyemden dolayi boyle yaziyorum. Merak etmeyin.Benim bildiğim de Türkçe'de bazı harflerin noktalarının olduğu. Size de öğretememişler.
D-dostum öyle yaxsi konuşuyor ki, uzay projesine imzayı kendisi attı sanki. Sen ne ürettin kardeşim? Boş konuşmalarından başka ama.K*clarini kaldirip bir sey uretmedikleri icin boyle konusuyorlar. Islerine gelmiyor.
Bahaneleri ise hazir ulkenin ekonomisi. Her neyse insanlara sadece kapiyi gosterebilirsiniz hocam.
Milyonlarca işsizin hepsi de tembel değil mi? Çok komik bir fıkraymış.K*clarini kaldirip bir sey uretmedikleri icin boyle konusuyorlar. Islerine gelmiyor.
Bahaneleri ise hazir ulkenin ekonomisi. Her neyse insanlara sadece kapiyi gosterebilirsiniz hocam.
D-dostum öyle yaxsi konuşuyor ki, uzay projesine imzayı kendisi attı sanki. Sen ne ürettin kardeşim? Boş konuşmalarından başka ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.