Ekonomi çok iyi yeğenim (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav alacan şayomi telefon tüm gün istigramda gezinecen ps xbox bilgisayar ne gerek var(!)(!)(!)

Dediğini anlıyorum evet ama umarım sizde benimkileri anlıyorsunuzdur. Kötü niyetli biri olmadığınıza inanıyorum. Bu düzenden şikayetçi de olacağız ve bu düzeni değiştirmek için de çalışacağız.
Çok iyi anlıyorum inanın. Bu dünyanın tamamının düzeni kötü ve adaletsiz. Yine bunu çalışmak düzeltecek diye düşünüyorum.

Fakat birçok sorunun ana nedeni dikkatini çekti mi bilmiyorum, bizim ülkemizde kimse kendi işiyle ilgilenmiyor. Öğrenci öğrencilikten başka şeyler peşinde, çalışanlar başka işler peşinde, oturanlar başka işler peşinde. Oysa herkes kendi işini yapsa, kendi alanında çalışsa her şey zaten doğal olarak düzelecek.

Milletin açtığı konular beni alakadar etmiyor ben kendi konumu açarım.

Zaten kendimi kurtarmak için yapmadığım iş yok hocam.

Mesut Çeviğin attığı umutsuzluk hakkındaki videosunda dediklerini yapıyorum fakat içimde bir his var ya bunlara rağmen kötü giderse işlerim diye.
Bunlara rağmen kötü giderse diye düşünme. Öyle düşünürsen hiçbir şey yapamazsın ve kesin olarak kötü gider. Sen elinden geleni yap ve iyi gitmesini umut et.

Neyin içindesiniz? Anlatır mısınız?
Soruya neden soruyla karşılık veriyorsunuz onu anlamadım. Okuduğum üniversitede protesto yapamadık mesela, hakkımızı savunamadık, denedik ama engellendik. 2 yıl oldu.
Demokratik bir ülkeyiz buna inandım hadi. Ama fikir özgürlüğü olduğuna kimseyi inandıramazsın.

Elbet çıkar da.. Neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı