Ben de herkes gibi sıradan bir öğrenciyim. Fakat boş zamanlarımda, yıllardır yaptığım çalışmaların neticesi olarak şu anda öğrenci halimle bile kendi kendime yetebilecek durumdayım çok şükür ki.
Sadece ben bunu anlatmak istiyorum. Hiç çıkış yok dediğiniz anda size öyle kapılar açılır ki anlayamazsınız.
Dediğini anlıyorum evet ama umarım sizde benimkileri anlıyorsunuzdur. Kötü niyetli biri olmadığınıza inanıyorum. Bu düzenden şikayetçide olacağız ve bu düzeni değiştirmek için de çalışacağız.
Çalışın dediğim için sağcı da ilan edildim. Sorununuz bu işte her söyleneni siyasal bir anlam ifade ediyor gibi görüyorsunuz. Biyografime hemen MKA yazsam solcu da ilan ederler şimdi
Çalışın dediğim için sağcı da ilan edildim. Sorununuz bu işte her söyleneni siyasal bir anlam ifade ediyor gibi görüyorsunuz. Biyografime hemen MKA yazsam solcu da ilan ederler şimdi
Lise öğrencisi örneğindeki gibi. Erişemiyorsa daha iyisini elde etmek için daha çok çabalaması lazım. O bilgisayarı mı istiyor, onu bir şekilde hakkıyla alıp edinmesi lazım. Kimseye bir şeyler gökten verilmiyor.
Neyi araştırıyım kardeşim? Kimse kimseye cahil diyemez, hakkın yok. (haklı olsan bile) Her şey ortada. Bizzat biliyorum ben yaşadım çünkü. Bilgilerini lütfen bize aktar.