Ekonomi çok iyi yeğenim (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ekmeği dolarla mı alıyoruz(!)

Soruya neden soruyla karşılık veriyorsunuz onu anlamadım. Okuduğum üniversitede protesto yapamadık mesela, hakkımızı savunamadık, denedik ama engellendik. 2 yıl oldu.
Demokratik bir ülkeyiz buna inandım hadi. Ama fikir özgürlüğü olduğuna kimseyi inandıramazsın.

Elbet çıkar da. Neyse.

Siz beni yanlış anlamışsınız. Zaten demokratik bir ülke değil diyorum ben.

Hayatında yurt dışına çıkmamış insanlar bence yorum yapmasınlar. Her dünya ülkesini böyle mi sanıyorsunuz?

Almanya, ABD gibi ülkeler ile kendini kıyaslaman için önce o ülkelere denk olman lazım.
ABD işlemci üretmeye başladığında biz bayrak ipi üretiyorduk. Bir zahmet olsun o kadar fark. 3. dünya ülkesinde yaşadığınızı unutmayın.

Gençliğe Hitabe'de geçen çok güzel bir kısım var. Konuda paylaşmak istedim. Anlatmak istediğimiz şey bu, derdimiz bu.
Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir.
Bu dönemin cumhuriyet ve istiklal mücadelesi ilimle ve çalışmayladır. Birçok engel olabilir herkesin önünde, ne olursa olsun çalışmak ve elimizden geleni zorundayız. Bu ülkenin devamlılığı için her alanda gelişmek ve yetişmek, yetiştirmek zorundayız.

Konunun başından beri derdim bu. Konuyu lütfen siyasete çekmeyin, siyasetten bağımsız konuşuyoruz şurada.

Ekmeği dolarla mı alıyoruz(!)

Siz beni yanlış anlamışsınız. Zaten demokratik bir ülke değil diyorum ben.
Çok pardon.. Ben biraz agresifleştim. Yanlış algıladım. İyi geceler, iyi forumlar.

Hayatında yurt dışına çıkmamış insanlar bence yorum yapmasınlar. Her dünya ülkesini böyle mi sanıyorsunuz?

Almanya, ABD gibi ülkeler ile kendini kıyaslaman için önce o ülkelere denk olman lazım.
ABD işlemci üretmeye başladığında biz bayrak ipi üretiyorduk. Bir zahmet olsun o kadar fark. 3. dünya ülkesinde yaşadığınızı unutmayın.
Bak kardeşim bu ülke 1928 yılında uçak üretiyordu uçak. Bak uçak diyorum sen işlemci diyorsun. Ama maalesef yönetenler izin vermiyor üretmeye işbirlikçiler ve Batı üretmemizi istemiyor. ABD kim biz tarihin en şerefli milletiyiz.

Gençliğe Hitabe'de geçen çok güzel bir kısım var. Konuda paylaşmak istedim. Anlatmak istediğimiz şey bu, derdimiz bu.

Bu dönemin cumhuriyet ve istiklal mücadelesi ilimle ve çalışmayladır. Birçok engel olabilir herkesin önünde, ne olursa olsun çalışmak ve elimizden geleni zorundayız. Bu ülkenin devamlılığı için her alanda gelişmek ve yetişmek, yetiştirmek zorundayız.

Konunun başından beri derdim bu. Konuyu lütfen siyasete çekmeyin, siyasetten bağımsız konuşuyoruz şurada.

Bu günlerde anayasanın ilk 4 maddesi gündeme geldi.😡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı