Ekonomi ne olacak?

Aslında cem uzan, özdağ, muharrem ince birleşecek mi falan diye fazlasıyla popüler olmuştu bir ara. Ancak hiçbiri bu konu hakkında bir şey söylemedi. Üçü de fena değil ama umarım olur bu ittifak. Cem Uzan kendini bitirecek gibi de hayırlısı.

Evet hocam, iktidar olursam ve anayasayı çiğneyip o malum kişi aday olursa onun hesabını sorarım diyor. Çok tutmazlar onu gibi ve Avrupa'ya kukla yapacak gibi. Özdağ ile İncenin arası iyi diye biliyorum ama.
Cem uzanın videosunu bulursam bırakırım.
 
Evet hocam, iktidar olursam ve anayasayı çiğneyip o malum kişi aday olursa onun hesabını sorarım diyor. Çok tutmazlar onu gibi ve Avrupa'ya kukla yapacak gibi. Özdağ ile incenin arası iyi diye biliyorum ama.
Cem uzanın videosunu bulursam bırakırım.

Hocam Avrupa'dan çok hoşlanmayan milletiz ağırlıklı olarak zaten onu da geçtim 20 senedir AKP'nin başta olduğu ülkede alkolde vergiyi kaldıracağım herkes ucuza içecek denir mi? Onu da geçtim bu laftan sonra o seçmen buna oy verir mi 😅
 
Dostum sen neden arapları savunuyorsun onu anlamıyorum? Seneye beraber dönersiniz o ayrı konu fakat ne gerek var mültecilere para harcamaya? Fabrikalar ne durumda? Benim halkım sokakta çöp topluyor, Suriyeli nargile içiyor. Yemin ederim düşünemiyorum 10 yıl sonra evlendiğim zaman ne olacak?
Ukraynalılarda geldi ama sadece kadınlar geldi, erkekler savaşıyor çünkü. Suriyeliler hepten geldi o yüzden sevmiyoruz.
Bu sorunların muhatabı sığınmacılar değil, yönetimdir.
 
Bunların suçlusu zaten o insanlar değil, o insanlar Amerika'da uygulandığı gibi güçlü bir göçmen politikasıyla alınsalardı böyle olmazdı ama önlem olmayınca mülteciler sorun yarattı.
Aynı şekilde ekonomideki problemlerin ana sebebi de o insanlar değil. Sığınmacılar olmasa dahi bu ülke yine bu durumda olacaktı.
 
Hiç iyi olmayacak gibi. Witcher 3'te tavuk fiyatı 17 birimken Türkiye de 50 birim. Velen'in ekonomisi bile daha iyi.

30'lu köy yumurtası 65 TL ama zaten 1 tavuk en fazla 60 TL.

Aynı şekilde ekonomideki problemlerin ana sebebi de o insanlar değil. Sığınmacılar olmasa dahi bu ülke yine bu durumda olacaktı.

Hocam mültecileri görmezden gelmek büyük bir sorunu görmezden gelmek olmuyor mu ayrıca o insanlar "sizin dediğiniz şekilde" ekonomiye etki etmeseler bile kültürü yozlaştırıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı