Ekosoft

Böyle bir haber var. Ayrıca Microsoft istese kaydını tutup engeller. Tıpkı bazı firmaların sektörde kendi programlarının kullanılmasını sağlamak için anahtar vermesi gibi bir şeye benziyor. Deneme sürümü kullanıyorum şu anda. Bir ara alıp etkinleştireceğim.
 
Yerel fiyatlandırma gerekiyor. Lisans fiyatları aşırı yüksek. Apple yarın macOS UEFI destekli PC'lere çıkıyor dese dünya bambaşka bir yer olurdu... Neyse ki OpenCore geliyor 😎
Hocam macOS ücretsiz mi temelinde? Çünkü Hackintosh cihazlar satışa çıkınca Apple dava açıyor sürekli.
 
Bu mağazadan alan arkadaşlara üzüldüm.

Linux dağıtımları, oyunlardaki Windows'a kıyasla olan performans kaybını azaltırlarsa ve iyi bir pazarlama yaparlarsa Linux dağıtımları kurtarıcımız olabilir.
Hocam macOS ücretsiz mi temelinde? Çünkü Hackintosh cihazlar satışa çıkınca Apple dava açıyor sürekli.

macOS ücretsiz. Ancak EULA'da macOS'in sadece Mac bilgisayarlara kurulabileceği söyleniyor. Hackintosh yapıp, kullanırsanız yüksek ihtimalle davalık olmazsınız ancak yapıp satarsanız davalık olursunuz.
 
Bu mağazadan alan arkadaşlara üzüldüm.

Linux dağıtımları, oyunlardaki Windows'a kıyasla olan performans kaybını azaltırlarsa ve iyi bir pazarlama yaparlarsa Linux dağıtımları kurtarıcımız olabilir.
DirectX olmadığı sürece oyun kısmı zor maalesef...
 
Bu mesaj ile birlikte bu tür ürün anahtarı alacak arkadaşların 1 kere daha düşünmeleri sağlıklı olacaktır. Daha önce de söylediğim gibi Microsoft Türkiye bu ürün anahtarlarının yasal olmadığını belirtiyor.

Orijinal lisans 1899 TL görünüyor, bunlara da 20 TL desek 95 anahtar yapar. Her birini 3 ay kullansan ki düzgün yerden alındığında çoğunun çok daha uzun gittiğini biliyoruz, 23 yıldan fazla gider demek oluyor bu da. Yasal olarak sıkıntı yaşamayacaksan bence almaktan problem olmaz.
 
Hocam nasıl orjinal Windows 10 keyini 16 TL'ye satabiliyorlar?
Microsoft Türkiye temsilcisi bununla ilgili bir açıklama yapmıştı. Uzak doğuda ki bazı mağazalardan yüklü miktarlarda ürün anahtarları çalınmış. Bu çalınan ürün anahtarlarını farklı ülkelere satmışlar. Tespit ettiklerini blokeye alıyolarmış. Er yada geç bizim keyleri de blokeye alacaklar. Blokeye alınana kadar kullanıcaz işte.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı