Çözüldü Ekran bir anda gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ARoolse

Hectopat
Merhabalar daha dün hiçbir sıkıntım yoktu bu gün ise SSD'min yazma hızı düşük diye CrystalDiskMark testi yaptırdım ancak ekran bir süre açık kalınca kapanıyor ve HDMI no signal diyor az önce ise HDMI'ı çıkartıp taktım ve bir şey olmadı sonrada arka arkaya alt+F4 yapınca geldi ekran görüntü gitmesini sadece eski ekran kartımda yaşamıştım (sorunlu RX 570) sizce sorun ne olabilir?

Nasıl çözdünüz söyleyin ki ona göre çözümü en iyi cevap olarak işaret ettirelim. Benim yöntemle mi?

Birazcık değişik bir yöntemle açıkcası sanırım bilgisayara virüs bulaşmış virüs taraması yaptırdım virüs buldu ve sildi sanırım ekrana reklam açmaya çalışınca ekran siyah kalıyordu alt+F4 yapınca ekran geliyordu sonuç olarak virüs

Anladım. O zaman lütfen internetteki her siteye girmeyin ve aktif olarak anti-virüs uygulamaları kullanın. Umarım bir daha yaşamazsınız. Arkadaşın konuyu çözüldü olarak işaretler misiniz @nefti ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı