Ekran Dalgalanması

aron

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Özellikle açık düne ve üçüncü kişi görüşlü oyunları oynarken sürekli dalgalanmalar oluyor. The Witcher 3 Assassin's Creed Black Flag gibi oyunlarda koşarken özelliklede depar atarken dalgalanmalar artıyor. Oyunu 60 FPS ve uzeri oynamama rağmen sanki 40'lardaymış gibi hissettiriyor. Vsync açmadan engelleyemiyorum. Acaba bu monitör ile mi ilgili ve çözümü var mı?
Monitörümün markası : Inca 1600x1050 modelini hatırlayamıyorum. Monitörü DVI ile kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu radeon ayarlarından sorun yaşadığım oyunların profilini "örtüşme önleme yöntemi : süper örnekleme, örtüşme önleme modu : uygulama ayarlarını geliştir " şeklinde ayarlayarak çözdüm.

Arkadaşım banada yardımcı olabilir sen sevirim benim monitörüm vga girişli değil ekran kartımın çıkışı vga bunu değitirici vga aparatı ile takıyorum ekran kartına, monitör 60 hertz den yukarı cıkaramıyorum kablodan dolayı olabilir mi.Ve 60 hertz oyunu kastırırmı

Kablo ile ilgili olduğunu düşünmüyorum monitörün 60 hertz. Bende 60 hertz bir monitör kullanıyorum ama kasma gibi bir sorun yok fakat kalitesiz bir dönüştürücü aparat dalgalanma gibi sorunlara yol açabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı