Ekran değişim sonrası eskisi gibi olur mu?

Makaleler
1
Merhaba. J7 Prime 2 telefonunun ekranı kırıldı ve telefon emanet. Yaptırmak istiyorum ama yaptığım belli olmasında istiyorum. Eğer ön cam değiştirirsem telefon eskisi gibi olur mu? Yani gözle görülecek bir farklılık olur mu?

Eğer orijinal taktırırsan pek sorun olmaz. Aynı şekilde çakma taktırırsan görünüş olarak bir fark olacağını zannetmiyorum ama kullanım için aynı şeyi söyleyemem. iPhone 6'ım vardı ona çakma cam taktırmıştım. Fiziksel olarak asla anlaşılmadı ama kullanımı o kadar rezildi ki anlatamam. Bir de her ne şekilde cam taktırırsan taktır eski randımanını tutması çok çok zor. Her şeyin orijinal hali güzeldir zaten.

Çok az çatlak var sağ alt köşede. İlla cam değiştirmek zorunda mıyım? Başka yöntemi yok mu?

Çatlakla kullanım konusunda bir şey bilmiyorum. Ve ben telefonumu 2 ay kırık ekran kullanmıştım sorun olmadı yani. Hele ki çatlakta sorun olacağını zannetmiyorum ama yinde bilmediğim konu da yorum yapmayayım.

Çatlakla kullanım konusunda bir şey bilmiyorum. Ve ben telefonumu 2 ay kırık ekran kullanmıştım sorun olmadı yani. Hele ki çatlakta sorun olacağını zannetmiyorum ama yinde bilmediğim konu da yorum yapmayayım.

Hocam telefon emanet birkaç haftaya sahibine vereceğim sıkıntı orada yoksa kullanırım ben böyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı